Deelauto’s Belgische Poppy mogen ook Nederland in

Redactie Redactie
• Laatste update:
Poppy's deelauto's zijn beschikbaar in België, Duitsland en Frankrijk. (Foto: Poppy)

Poppy’s deelauto’s zijn beschikbaar in België, Duitsland en Frankrijk, waarbij gebruikers die de grens oversteken een toeslag van 25 euro per rit betalen die echter maar eenmaal per rit wordt berekend. Een dagpas tot 7 dagen kan ook worden gekocht om hetzelfde voertuig te houden tijdens een reis, maar de bestuurder moet de rit wel altijd beëindigen in de Poppy-zone in België zelf.

Grensstreek

Voor bedrijven die zich in de grensstreek bevinden, kan de uitbreiding van Poppy naar Nederland gunstig zijn. Het bedrijf biedt flexibele en betaalbare mobiliteitsoplossingen aan, waardoor bedrijven niet langer afhankelijk zijn van hun eigen wagenpark. Ook kunnen ze met Poppy hun CO2-uitstoot verminderen. Poppy’s uitbreiding naar Nederland is daarom een interessante ontwikkeling voor fleetmanagers die op zoek zijn naar duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen.

Deelauto’s Belgische Poppy mogen ook Nederland in | Fleet&Mobility

Deelauto’s Belgische Poppy mogen ook Nederland in

Redactie Redactie
• Laatste update:
Poppy's deelauto's zijn beschikbaar in België, Duitsland en Frankrijk. (Foto: Poppy)

Poppy’s deelauto’s zijn beschikbaar in België, Duitsland en Frankrijk, waarbij gebruikers die de grens oversteken een toeslag van 25 euro per rit betalen die echter maar eenmaal per rit wordt berekend. Een dagpas tot 7 dagen kan ook worden gekocht om hetzelfde voertuig te houden tijdens een reis, maar de bestuurder moet de rit wel altijd beëindigen in de Poppy-zone in België zelf.

Grensstreek

Voor bedrijven die zich in de grensstreek bevinden, kan de uitbreiding van Poppy naar Nederland gunstig zijn. Het bedrijf biedt flexibele en betaalbare mobiliteitsoplossingen aan, waardoor bedrijven niet langer afhankelijk zijn van hun eigen wagenpark. Ook kunnen ze met Poppy hun CO2-uitstoot verminderen. Poppy’s uitbreiding naar Nederland is daarom een interessante ontwikkeling voor fleetmanagers die op zoek zijn naar duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen.