Mywheels haalt één miljoen op voor verdere groei

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Mywheels heeft één miljoen euro aan financiering binnengehaald. (Foto: Mywheels)

Het bedrag van meer dan een miljoen euro is binnen 19 dagen bij elkaar gehaald. “Als snelgroeiende marktleider in Nederland zijn we enorm blij dat onze ambassadeurs en vrienden hebben bijgedragen aan onze groei. Dit bevestigt het vertrouwen in ons bedrijf en ons concept”, aldus Karina Tiekstra, ceo van Mywheels. “In 2025 willen we een vloot hebben die volledig elektrisch is. Daar gaan we voor.” 

Nieuw doel

Met het behalen van dit doel richt Mywheels zich nu op een nieuw doel van 1,5 miljoen euro; deze obligatielening loopt nog tot eind maart. Investeerders die duizend euro of meer investeren, krijgen ook nog eens een rijtegoed van 150 euro voor Mywheels. Eerder dit jaar meldde Mywheels het aantal gebruikers van hun deelauto’s te zien verdubbelen. Door de overname van Amber heeft Mywheels een landelijk dekking met z’n deelautoplatform. 

Mywheels haalt één miljoen op voor verdere groei | Fleet&Mobility

Mywheels haalt één miljoen op voor verdere groei

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Mywheels heeft één miljoen euro aan financiering binnengehaald. (Foto: Mywheels)

Het bedrag van meer dan een miljoen euro is binnen 19 dagen bij elkaar gehaald. “Als snelgroeiende marktleider in Nederland zijn we enorm blij dat onze ambassadeurs en vrienden hebben bijgedragen aan onze groei. Dit bevestigt het vertrouwen in ons bedrijf en ons concept”, aldus Karina Tiekstra, ceo van Mywheels. “In 2025 willen we een vloot hebben die volledig elektrisch is. Daar gaan we voor.” 

Nieuw doel

Met het behalen van dit doel richt Mywheels zich nu op een nieuw doel van 1,5 miljoen euro; deze obligatielening loopt nog tot eind maart. Investeerders die duizend euro of meer investeren, krijgen ook nog eens een rijtegoed van 150 euro voor Mywheels. Eerder dit jaar meldde Mywheels het aantal gebruikers van hun deelauto’s te zien verdubbelen. Door de overname van Amber heeft Mywheels een landelijk dekking met z’n deelautoplatform.