MyWheels breidt uit in Maastricht

MyWheels • Het aantal deelauto’s in de stad vertienvoudigt.
Sander van Vliet Sander van Vliet
(Foto: MyWheels).

Deelauto-aanbieder MyWheels schaalt op in Maastricht. Het aantal deelauto’s gaat van twee naar twintig auto’s. Dat meldt MyWheels in een persbericht.

De deelauto’s zijn als gevolg van de opschaling in de gehele stad beschikbaar, ook aan beide oevers van de Maas. De locaties omvatten onder andere het station, de binnenstad en wijken zoals Wyck, Mariaberg en Brusselsepoort.

“We zien in Maastricht een groeiende gemeenschap van bewuste autobezitters die openstaan voor deelvervoer”, zegt Dani Sprecher, manager public affairs bij MyWheels. “We streven ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken om hun privéauto in te ruilen voor elektrisch deelvervoer. We hebben in andere gemeenten gezien dat toename in deelvervoer een positief effect heeft op het straatbeeld en de leefbaarheid.”

Onlangs breidde MyWheels ook uit in Nieuwegein, Amstelveen en Arnhem.

Per 1 februari nam MyWheels de 180 auto’s van GreenMobility in Nederland over. Deelauto’s van MyWheels staan in 90 Nederlandse steden. In totaal heeft MyWheels 111.217 leden.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

MyWheels breidt uit in Maastricht | Fleet&Mobility

MyWheels breidt uit in Maastricht

MyWheels • Het aantal deelauto’s in de stad vertienvoudigt.
Sander van Vliet Sander van Vliet
(Foto: MyWheels).

Deelauto-aanbieder MyWheels schaalt op in Maastricht. Het aantal deelauto’s gaat van twee naar twintig auto’s. Dat meldt MyWheels in een persbericht.

De deelauto’s zijn als gevolg van de opschaling in de gehele stad beschikbaar, ook aan beide oevers van de Maas. De locaties omvatten onder andere het station, de binnenstad en wijken zoals Wyck, Mariaberg en Brusselsepoort.

“We zien in Maastricht een groeiende gemeenschap van bewuste autobezitters die openstaan voor deelvervoer”, zegt Dani Sprecher, manager public affairs bij MyWheels. “We streven ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken om hun privéauto in te ruilen voor elektrisch deelvervoer. We hebben in andere gemeenten gezien dat toename in deelvervoer een positief effect heeft op het straatbeeld en de leefbaarheid.”

Onlangs breidde MyWheels ook uit in Nieuwegein, Amstelveen en Arnhem.

Per 1 februari nam MyWheels de 180 auto’s van GreenMobility in Nederland over. Deelauto’s van MyWheels staan in 90 Nederlandse steden. In totaal heeft MyWheels 111.217 leden.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.