Robert Schouten commercieel directeur That’s Lease

Lease • Schouten werkte onder meer voor Apple Europe.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Het MT van That's Lease. In het midden Robert Schouten (foto: That's Lease)

Robert Schouten is in dienst getreden als commercieel directeur bij That’s Lease in Sassenheim. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de marketing van het bedrijf, meldt That’s Lease.

Naast Herman Brinkman (financieel directeur) en Robin Bloemendaal (algemeen directeur) vormt Schouten het MT van That’s Lease. Het bedrijf is vooral gericht op lease voor het mkb. DGA is Henk Griffioen. Naast That’s Lease heeft hij ook That’s Rent.

That’s Lease staat in de middenmoot van de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Je bestelt hem hier. 

Robert Schouten werkte de afgelopen veertien jaar in diverse adviesfuncties. Hij ontwikkelde onder meer een online salesprogramma voor het mkb en was voor Apple Europe actief in het ontwikkelen van het (partner) verkoopkanaal. “Ik denk altijd vanuit de klant”, vertelt hij. “De autobranche heeft mij altijd aangesproken en ik heb er onwijs veel zin in om met het team aan de slag te gaan en samen vernieuwende oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.”

Henk Griffioen was dit voorjaar te gast in podcast Mobtalk Automotive. Beluister hieronder de Podcast (of in uw favoriete podcast-speler).

Robert Schouten commercieel directeur That’s Lease | Fleet&Mobility

Robert Schouten commercieel directeur That’s Lease

Lease • Schouten werkte onder meer voor Apple Europe.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Het MT van That's Lease. In het midden Robert Schouten (foto: That's Lease)

Robert Schouten is in dienst getreden als commercieel directeur bij That’s Lease in Sassenheim. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de marketing van het bedrijf, meldt That’s Lease.

Naast Herman Brinkman (financieel directeur) en Robin Bloemendaal (algemeen directeur) vormt Schouten het MT van That’s Lease. Het bedrijf is vooral gericht op lease voor het mkb. DGA is Henk Griffioen. Naast That’s Lease heeft hij ook That’s Rent.

That’s Lease staat in de middenmoot van de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Je bestelt hem hier. 

Robert Schouten werkte de afgelopen veertien jaar in diverse adviesfuncties. Hij ontwikkelde onder meer een online salesprogramma voor het mkb en was voor Apple Europe actief in het ontwikkelen van het (partner) verkoopkanaal. “Ik denk altijd vanuit de klant”, vertelt hij. “De autobranche heeft mij altijd aangesproken en ik heb er onwijs veel zin in om met het team aan de slag te gaan en samen vernieuwende oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.”

Henk Griffioen was dit voorjaar te gast in podcast Mobtalk Automotive. Beluister hieronder de Podcast (of in uw favoriete podcast-speler).