Berijders-app gekoppeld met Autotaalglas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De app van Working Spirit is een jaar geleden ontwikkeld om de berijders van leaseauto’s te voorzien van informatie en om de communicatie over bijvoorbeeld schadeherstel en onderhoud te vereenvoudigen. 

In de mobiele app kunnen berijders documenten zoals leasecontract, schadeformulier en contactgegevens van de leasemaatschappij terugvinden. 

Leasemaatschappijen op hun beurt kunnen via de app direct communiceren met gebruikers. Zo biedt de app mogelijkheid tot het sturen van push-notificaties wanneer het bijvoorbeeld tijd wordt voor de apk-keuring of een bandenwissel.

Het melden van schade was al mogelijk via de berijders app, maar door de nieuwe koppeling met Autotaalglas kunnen berijders nu direct een afspraak maken bij een vestiging. Dit zorgt voor een verbetering van de efficiency bij zowel de leasemaatschappijen als bij Autotaalglas, en meer gemak bij de berijder. 

Berijders-app gekoppeld met Autotaalglas | Fleet&Mobility

Berijders-app gekoppeld met Autotaalglas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De app van Working Spirit is een jaar geleden ontwikkeld om de berijders van leaseauto’s te voorzien van informatie en om de communicatie over bijvoorbeeld schadeherstel en onderhoud te vereenvoudigen. 

In de mobiele app kunnen berijders documenten zoals leasecontract, schadeformulier en contactgegevens van de leasemaatschappij terugvinden. 

Leasemaatschappijen op hun beurt kunnen via de app direct communiceren met gebruikers. Zo biedt de app mogelijkheid tot het sturen van push-notificaties wanneer het bijvoorbeeld tijd wordt voor de apk-keuring of een bandenwissel.

Het melden van schade was al mogelijk via de berijders app, maar door de nieuwe koppeling met Autotaalglas kunnen berijders nu direct een afspraak maken bij een vestiging. Dit zorgt voor een verbetering van de efficiency bij zowel de leasemaatschappijen als bij Autotaalglas, en meer gemak bij de berijder.