‘Tanken met Shell-pas over de grens 8% duurder’

Redactie Redactie
• Laatste update:Shell richt zich met de tankpassen op het mkb. Vorig jaar deed het bedrijf de uitvoering hiervan over aan het bedrijf Fleetcor, dat de passen onder de naam van Shell mag exploiteren. Ondernemers kwamen erachter dat er standaard meer in rekening wordt gebracht dan ze met de pas aan de pomp betaalden, en trokken bij Radar aan de bel.

Shell zegt in een schriftelijke reactie aan Radar het vervelend te vinden dat klanten niet tevreden zijn en de klachten serieus te nemen. Ook meldt het bedrijf in gesprek te gaan met Fleetcor.

Fleetcor meldt in een schriftelijke reactie aan Radar het “ten zeerste te betreuren dat sommige klanten niet tevreden zijn over het prijsbeleid, dan wel de manier waarop Fleetcor hen heeft geinformeerd.” Het bedrijf zegt zijn medewerkers op de servicedesk te trainen om vragen van klanten beter te beantwoorden. Verder zegt Fleetcor te onderzoeken of zijn “huidige prijsbeleid de juiste is voor de Nederlandse mkb-markt. Indien gewenst, zullen we ons prijsbeleid aanpassen.”

‘Tanken met Shell-pas over de grens 8% duurder’ | Fleet&Mobility

‘Tanken met Shell-pas over de grens 8% duurder’

Redactie Redactie
• Laatste update:Shell richt zich met de tankpassen op het mkb. Vorig jaar deed het bedrijf de uitvoering hiervan over aan het bedrijf Fleetcor, dat de passen onder de naam van Shell mag exploiteren. Ondernemers kwamen erachter dat er standaard meer in rekening wordt gebracht dan ze met de pas aan de pomp betaalden, en trokken bij Radar aan de bel.

Shell zegt in een schriftelijke reactie aan Radar het vervelend te vinden dat klanten niet tevreden zijn en de klachten serieus te nemen. Ook meldt het bedrijf in gesprek te gaan met Fleetcor.

Fleetcor meldt in een schriftelijke reactie aan Radar het “ten zeerste te betreuren dat sommige klanten niet tevreden zijn over het prijsbeleid, dan wel de manier waarop Fleetcor hen heeft geinformeerd.” Het bedrijf zegt zijn medewerkers op de servicedesk te trainen om vragen van klanten beter te beantwoorden. Verder zegt Fleetcor te onderzoeken of zijn “huidige prijsbeleid de juiste is voor de Nederlandse mkb-markt. Indien gewenst, zullen we ons prijsbeleid aanpassen.”