Navigatie-app Here maps wordt Here Wego

Redactie Redactie
• Laatste update:

Here wil met de vernieuwde navigatie-app volgens Leon van de Pas, senior vice president van Here, zowel gebruikers als mobiliteitsproviders met name flexibele deur-tot-deur opties bieden voor reizen binnen de stad.

Offline-navigatie
De app biedt een uitgebreide routeplanner en heeft nu ook wandelroutes, fietsroutes, actuele OV-informatie en werkt onder andere samen met de carsharingdienst car2go. In sommige landen laat de app zien hoe veel een taxirit met Uber kost. In Nederland is het alleen mogelijk om een overzicht te krijgen van taxistandplaatsen in de buurt. De app heeft niet alleen een andere naam gekregen, maar ook een iets vernieuwd design.

Verder bevat Here Wego kaarten van meer dan 150 landen, die offline te gebruiken zijn zodat ze ook ideaal op vakantie zijn.

Navigatie-app Here maps wordt Here Wego | Fleet&Mobility

Navigatie-app Here maps wordt Here Wego

Redactie Redactie
• Laatste update:

Here wil met de vernieuwde navigatie-app volgens Leon van de Pas, senior vice president van Here, zowel gebruikers als mobiliteitsproviders met name flexibele deur-tot-deur opties bieden voor reizen binnen de stad.

Offline-navigatie
De app biedt een uitgebreide routeplanner en heeft nu ook wandelroutes, fietsroutes, actuele OV-informatie en werkt onder andere samen met de carsharingdienst car2go. In sommige landen laat de app zien hoe veel een taxirit met Uber kost. In Nederland is het alleen mogelijk om een overzicht te krijgen van taxistandplaatsen in de buurt. De app heeft niet alleen een andere naam gekregen, maar ook een iets vernieuwd design.

Verder bevat Here Wego kaarten van meer dan 150 landen, die offline te gebruiken zijn zodat ze ook ideaal op vakantie zijn.