Ook Fleet Europe Summit gaat digitaal

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Het netwerken moet dit jaar digitaal. (Foto: F&M)

Op het programma staat onder andere bijdragen van Bart Beckers (cco Arval), Tex Gunning (ceo Leaseplan), Konstantin Sixt (cso Sixt), John Saffret (dep. ceo ALD), Britta Seeger (bestuurslid Daimler) en Marchel Koops (cco Athlon). Zij bespreken onder andere de elektrificering, flexibilisering en verduurzaming van de mobiliteitsbranche. Ook passeren diverse remarketingonderwerpen de revu. Verder staan de Fleet Europe Awards op het programmaLees hier het verslag van de Fleet Europe Summit 2019.

Als lezer van Fleet&Mobility krijg je 20 procent korting door je aan te melden met de code ZM4CUX2D. Aanmelden kan via deze link.

Volgende week is voor de Nederlandse leasebranche het Automotive Leasing Event; uiteraard ook volledig digitaal. Met bijdragen van onder andere econoom Mathijs Bouman en Leaseplan-ceo Tex Gunning. 

Ook Fleet Europe Summit gaat digitaal | Fleet&Mobility

Ook Fleet Europe Summit gaat digitaal

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Het netwerken moet dit jaar digitaal. (Foto: F&M)

Op het programma staat onder andere bijdragen van Bart Beckers (cco Arval), Tex Gunning (ceo Leaseplan), Konstantin Sixt (cso Sixt), John Saffret (dep. ceo ALD), Britta Seeger (bestuurslid Daimler) en Marchel Koops (cco Athlon). Zij bespreken onder andere de elektrificering, flexibilisering en verduurzaming van de mobiliteitsbranche. Ook passeren diverse remarketingonderwerpen de revu. Verder staan de Fleet Europe Awards op het programmaLees hier het verslag van de Fleet Europe Summit 2019.

Als lezer van Fleet&Mobility krijg je 20 procent korting door je aan te melden met de code ZM4CUX2D. Aanmelden kan via deze link.

Volgende week is voor de Nederlandse leasebranche het Automotive Leasing Event; uiteraard ook volledig digitaal. Met bijdragen van onder andere econoom Mathijs Bouman en Leaseplan-ceo Tex Gunning.