Overig

De Weerd (Philips) gekroond tot Europees Smart Mobility Manager of the Year

Pim de Weerd (Foto: Cindy Bakker).

Pim de Weerd, mobiliteitsmanager bij Philips, is vandaag tijdens de Fleet Europe Summit gekroond tot Smart Mobility Manager of the Year. “Dit is een extra stimulans om vast te houden aan onze transformatie van vloot naar mobiliteitsmanagement”, zei De Weerd in een reactie tijdens het online evenement.

De prijs Smart Mobility Manager of the Year award wordt uitgereikt aan een mobiliteitsmanager die een innovatief mobiliteitsbeleid uitrolt. Vorige week besprak De Weerd de strategie van Philips al tijdens het Automotive Online Leasing Event. “Pim de Weerd heeft succesvol verschillende mobiliteitsprojecten in onder andere China, Nederland en de Verenigde Staten opgezet, waarbij diverse initiatieven zoals mobiliteitskaarten, autodelen en e-biking worden gecombineerd”, aldus de jury.Lees ook het interview met Pim de Weerd in Fleet&Mobility 2-2020: Op zoek naar de Bol.com in mobiliteit.

De prijs Green Fleet Manager of the Year ging naar Steffen Krautwasser, head of global car fleet bij SAP. Deze prijs is voor de fleetmanager die op succesvolle wijze de emissies in de autovloot weet terug te brengen. Van de 26.800 auto’s wereldwijd zijn er bij SAP 2.300 hybride en 500 volledig elektrisch. Het doel is om in 2025 een volledig emissievrije vloot te hebben.

De hoofdprijs, die van Fleet & Mobility manager of the Year, ging naar Wojciech Regucki van biofarmaceutisch bedrijf Abbvie. Hij won ook de European Fleet Procurement Manager of the Year trofee, de prijs voor de manager die het beste zijn fleetproces heeft geoptimaliseerd en daarmee de kosten heeft weten te verlagen. Abbvie heeft een mondiale vloot van 15.000 auto’s.

Het Fleet Europe Summit vond gisteren en vandaag plaats. Vanwege de coronapandemie was de Summit volledig online.

De Weerd (Philips) gekroond tot Europees Smart Mobility Manager of the Year | Fleet&Mobility

De Weerd (Philips) gekroond tot Europees Smart Mobility Manager of the Year

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Pim de Weerd (Foto: Cindy Bakker).

De prijs Smart Mobility Manager of the Year award wordt uitgereikt aan een mobiliteitsmanager die een innovatief mobiliteitsbeleid uitrolt. Vorige week besprak De Weerd de strategie van Philips al tijdens het Automotive Online Leasing Event. “Pim de Weerd heeft succesvol verschillende mobiliteitsprojecten in onder andere China, Nederland en de Verenigde Staten opgezet, waarbij diverse initiatieven zoals mobiliteitskaarten, autodelen en e-biking worden gecombineerd”, aldus de jury.Lees ook het interview met Pim de Weerd in Fleet&Mobility 2-2020: Op zoek naar de Bol.com in mobiliteit.

De prijs Green Fleet Manager of the Year ging naar Steffen Krautwasser, head of global car fleet bij SAP. Deze prijs is voor de fleetmanager die op succesvolle wijze de emissies in de autovloot weet terug te brengen. Van de 26.800 auto’s wereldwijd zijn er bij SAP 2.300 hybride en 500 volledig elektrisch. Het doel is om in 2025 een volledig emissievrije vloot te hebben.

De hoofdprijs, die van Fleet & Mobility manager of the Year, ging naar Wojciech Regucki van biofarmaceutisch bedrijf Abbvie. Hij won ook de European Fleet Procurement Manager of the Year trofee, de prijs voor de manager die het beste zijn fleetproces heeft geoptimaliseerd en daarmee de kosten heeft weten te verlagen. Abbvie heeft een mondiale vloot van 15.000 auto’s.

Het Fleet Europe Summit vond gisteren en vandaag plaats. Vanwege de coronapandemie was de Summit volledig online.