Autoscout24 koopt portals Leasetrader en Leasevergelijker

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Autoscout24 is de nieuwe eigenaar van Leasetrader. (Foto: Shutterstock).

Wilbert Philippo, oprichter van Leasevergelijker en Leasetrader, blijft deel uitmaken van het team. “Onze lokale marktkennis gaat nu samen met jarenlange ervaring in technologie en marketing, waardoor alle voorwaarden voor groei aanwezig zijn.”

“In Leasevergelijker hebben we een partner gevonden met een gedeelde filosofie waarmee we ons marktconcept verder kunnen uitrollen in de Nederlandse markt”, zegt Robin Tschöpe, co-ceo van LeasingMarkt.de in het persbericht.

Leasetrader en Leasevergelijker zullen het huidige model van Leasingmarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren en afrekenen op basis van leads, verder uitrollen. De overname past in de internationale expansie van Autoscout24. Vorige week werd bekend dat het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten om een meerderheidsbelang te verwerven in Autoproff, een Deens b-to-b-platform voor auto’s.

Autoscout24 koopt portals Leasetrader en Leasevergelijker | Fleet&Mobility

Autoscout24 koopt portals Leasetrader en Leasevergelijker

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Autoscout24 is de nieuwe eigenaar van Leasetrader. (Foto: Shutterstock).

Wilbert Philippo, oprichter van Leasevergelijker en Leasetrader, blijft deel uitmaken van het team. “Onze lokale marktkennis gaat nu samen met jarenlange ervaring in technologie en marketing, waardoor alle voorwaarden voor groei aanwezig zijn.”

“In Leasevergelijker hebben we een partner gevonden met een gedeelde filosofie waarmee we ons marktconcept verder kunnen uitrollen in de Nederlandse markt”, zegt Robin Tschöpe, co-ceo van LeasingMarkt.de in het persbericht.

Leasetrader en Leasevergelijker zullen het huidige model van Leasingmarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren en afrekenen op basis van leads, verder uitrollen. De overname past in de internationale expansie van Autoscout24. Vorige week werd bekend dat het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten om een meerderheidsbelang te verwerven in Autoproff, een Deens b-to-b-platform voor auto’s.