Fleet Support en EY zetten samenwerking nog zeker drie jaar voort

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Fleet Support en EY werken nog tenminste drie jaar met elkaar samen. (Foto: Fleet Support)

Fleet Support heeft de tender binnengehaald die EY had uitgeschreven, zo meldt Fleet Support. Het mobiliteitsmanagement voor de komende jaren kostenbewust optimaliseren, zo luidt de doelstelling van de internationale accountants- en adviesorganisatie EY.

Fleet Support, onderdeel van Mobinck, de mobiliteitsdivisie van Autobinck Groep, steunt EY voor tenminste drie jaar bij de het dagelijkse fleet- en mobilitymanagement en verduurzaming. EY werkt al sinds 2011 samen met Fleet Support. “We zijn verheugd dat we de samenwerking continueren. Niet alleen als dagelijks aanspreekpunt voor berijders, maar ook als kritische partner waar het gaat om inkoop, leasetarieven en op weg naar duurzame mobiliteit”, aldus Jaap van Daalen, commercieel directeur Fleet Support. 

Ook op Fleet Event

Marc Wittenberg, global procurement manager automotive mobility bij EY, wist afgelopen jaar de award van Mobiliteitsmanager van het Jaar binnen te halen. Wittenberg zal als zijn ervaringen delen op het aankomende Fleet Event, dat Fleet&Mobility op 6 april organiseert. Ook Jaap van Daalen van Fleet Support treedt hier op als spreker en geeft antwoord op vragen als: Mag ik thuis mijn EV van de zaak opladen?, hoe zit het met het energieplafond en de vergoedingen en hoe ga je om met levertijden van nieuwe EV’s? Tezamen met Van Daalen, deelt schoonmaakbedrijf CSU hoe dit allemaal in de praktijk uitpakt. Kijk hier voor deelname en meer informatie over het Fleet Event op 6 april.

Fleet Support en EY zetten samenwerking nog zeker drie jaar voort | Fleet&Mobility

Fleet Support en EY zetten samenwerking nog zeker drie jaar voort

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Fleet Support en EY werken nog tenminste drie jaar met elkaar samen. (Foto: Fleet Support)

Fleet Support heeft de tender binnengehaald die EY had uitgeschreven, zo meldt Fleet Support. Het mobiliteitsmanagement voor de komende jaren kostenbewust optimaliseren, zo luidt de doelstelling van de internationale accountants- en adviesorganisatie EY.

Fleet Support, onderdeel van Mobinck, de mobiliteitsdivisie van Autobinck Groep, steunt EY voor tenminste drie jaar bij de het dagelijkse fleet- en mobilitymanagement en verduurzaming. EY werkt al sinds 2011 samen met Fleet Support. “We zijn verheugd dat we de samenwerking continueren. Niet alleen als dagelijks aanspreekpunt voor berijders, maar ook als kritische partner waar het gaat om inkoop, leasetarieven en op weg naar duurzame mobiliteit”, aldus Jaap van Daalen, commercieel directeur Fleet Support. 

Ook op Fleet Event

Marc Wittenberg, global procurement manager automotive mobility bij EY, wist afgelopen jaar de award van Mobiliteitsmanager van het Jaar binnen te halen. Wittenberg zal als zijn ervaringen delen op het aankomende Fleet Event, dat Fleet&Mobility op 6 april organiseert. Ook Jaap van Daalen van Fleet Support treedt hier op als spreker en geeft antwoord op vragen als: Mag ik thuis mijn EV van de zaak opladen?, hoe zit het met het energieplafond en de vergoedingen en hoe ga je om met levertijden van nieuwe EV’s? Tezamen met Van Daalen, deelt schoonmaakbedrijf CSU hoe dit allemaal in de praktijk uitpakt. Kijk hier voor deelname en meer informatie over het Fleet Event op 6 april.