Jaap van Daalen vertrekt bij Fleet Support

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: Jaap van Dalen)

Van Daalen startte zijn carrière 30 jaar geleden bij Leaseplan Nederland. Hij was vervolgens 25 jaar dga van wagenparkbeheerder ROI fleet & mobility. Na de verkoop hiervan in 2019 aan Autobinck was Van Daalen nog vijf jaar commercieel directeur van Fleet Support, dat in 2018 door Autobinck werd overgenomen.

‘Dat ik na 25 jaar ondernemerschap nog vijf jaar met heel veel plezier bij Fleet Support zou blijven werken was ook voor mij een verrassing. Dat is vooral een groot compliment aan de fijne collega’s van Fleet Support en Autobinck. Een prachtig en ondernemend familiebedrijf waar ik me echt thuis heb gevoeld’, schrijft Van Daalen op LinkedIn.

Van Daalen noemt zijn reis door de wereld van fleet en mobility ‘een prachtig avontuur’. Wat hij hierna gaat doen weet hij nog niet precies.

Jaap van Daalen vertrekt bij Fleet Support | Fleet&Mobility

Jaap van Daalen vertrekt bij Fleet Support

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: Jaap van Dalen)

Van Daalen startte zijn carrière 30 jaar geleden bij Leaseplan Nederland. Hij was vervolgens 25 jaar dga van wagenparkbeheerder ROI fleet & mobility. Na de verkoop hiervan in 2019 aan Autobinck was Van Daalen nog vijf jaar commercieel directeur van Fleet Support, dat in 2018 door Autobinck werd overgenomen.

‘Dat ik na 25 jaar ondernemerschap nog vijf jaar met heel veel plezier bij Fleet Support zou blijven werken was ook voor mij een verrassing. Dat is vooral een groot compliment aan de fijne collega’s van Fleet Support en Autobinck. Een prachtig en ondernemend familiebedrijf waar ik me echt thuis heb gevoeld’, schrijft Van Daalen op LinkedIn.

Van Daalen noemt zijn reis door de wereld van fleet en mobility ‘een prachtig avontuur’. Wat hij hierna gaat doen weet hij nog niet precies.