Autobinck koopt ROI Fleet&Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jaap van Daalen: grote investeringen nodig. (Foto: Thomas Dorff)

Autobinck Group heeft wagenparkbeheerder ROI Fleet&Mobility gekocht. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. ROI heeft circa tienduizend voertuigen onder beheer. Het bedrijf wordt ondergebracht bij Fleet Support, dat vorig jaar werd gekocht door Autobinck.

“De wereld van mobiliteit verandert snel. De dienstverlening van ROI verschuift van puur wagenparkbeheer naar integraal mobiliteitsmanagement. Dat geeft een nieuwe impuls maar vraagt ook om verdere investering. Daarom kiezen we nu voor aansluiting bij Fleet Support”, zegt Jaap van Daalen, eigenaar ROI. Lees hier een interview met Jaap van Daalen. ‘Leasemaatschappijen maken nog steeds veel meer marge op de inzet van een leaseauto dan op een mobiliteitspas of een e-bike.’

“De overname past bij de verdere ontwikkeling van de nieuwe strategie van Autobinck, waarin mobiliteit steeds meer als dienst wordt aangeboden”, aldus ceo Paul Zekhuis. Eerder deze maand verkocht het bedrijf onderdelendivisie Partspoint Group. 

Autobinck koopt ROI Fleet&Mobility | Fleet&Mobility

Autobinck koopt ROI Fleet&Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jaap van Daalen: grote investeringen nodig. (Foto: Thomas Dorff)

Autobinck Group heeft wagenparkbeheerder ROI Fleet&Mobility gekocht. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. ROI heeft circa tienduizend voertuigen onder beheer. Het bedrijf wordt ondergebracht bij Fleet Support, dat vorig jaar werd gekocht door Autobinck.

“De wereld van mobiliteit verandert snel. De dienstverlening van ROI verschuift van puur wagenparkbeheer naar integraal mobiliteitsmanagement. Dat geeft een nieuwe impuls maar vraagt ook om verdere investering. Daarom kiezen we nu voor aansluiting bij Fleet Support”, zegt Jaap van Daalen, eigenaar ROI. Lees hier een interview met Jaap van Daalen. ‘Leasemaatschappijen maken nog steeds veel meer marge op de inzet van een leaseauto dan op een mobiliteitspas of een e-bike.’

“De overname past bij de verdere ontwikkeling van de nieuwe strategie van Autobinck, waarin mobiliteit steeds meer als dienst wordt aangeboden”, aldus ceo Paul Zekhuis. Eerder deze maand verkocht het bedrijf onderdelendivisie Partspoint Group.