Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Harry de Haas benoemd in RvB Autobinck

Harry de Haas wordt de nieuwe ceo van Mobinck. (Foto: Autobinck)

De Haas gaat leiding geven aan het vorig jaar opgerichte Mobinck.

Harry de Haas is op 1 maart benoemd tot ceo van Mobinck. Daarnaast is hij toegetreden tot de raad van bestuur van Autobinck Group. Naast Paul Zekhuis en Michel Cornelissen vormt hij het dagelijks bestuur van Autobinck. Dit maakt Autobinck, dat onlangs investeerde in de carpoolstart-up Toogethr, vandaag bekend.

In 2019 is Mobinck opgericht, deze divisie richt zich op het innoveren van mobiliteit met de ventures Fleet SupportMoove, Radiuz en ToogethrDe Haas wordt verantwoordelijk voor de strategie en executie. “Mobinck legt de focus op eenvoudige toegang tot mobiliteit voor haar gebruikers, het verlagen van de CO2-uitstoot en kostenreductie voor de werkgever”, aldus De Haas.

De Haas studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ervaring deed hij op in diverse directiefuncties bij onder andere Heineken, Ziggo, De Persgroep en KPN. 

Harry de Haas benoemd in RvB Autobinck | Fleet&Mobility

Harry de Haas benoemd in RvB Autobinck

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Harry de Haas wordt de nieuwe ceo van Mobinck. (Foto: Autobinck)

Harry de Haas is op 1 maart benoemd tot ceo van Mobinck. Daarnaast is hij toegetreden tot de raad van bestuur van Autobinck Group. Naast Paul Zekhuis en Michel Cornelissen vormt hij het dagelijks bestuur van Autobinck. Dit maakt Autobinck, dat onlangs investeerde in de carpoolstart-up Toogethr, vandaag bekend.

In 2019 is Mobinck opgericht, deze divisie richt zich op het innoveren van mobiliteit met de ventures Fleet SupportMoove, Radiuz en ToogethrDe Haas wordt verantwoordelijk voor de strategie en executie. “Mobinck legt de focus op eenvoudige toegang tot mobiliteit voor haar gebruikers, het verlagen van de CO2-uitstoot en kostenreductie voor de werkgever”, aldus De Haas.

De Haas studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ervaring deed hij op in diverse directiefuncties bij onder andere Heineken, Ziggo, De Persgroep en KPN.