Autobinck-dochter Fleetsupport gaat de grens over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
V.l.n.r. Arnoud Oortwijk en Gert Vandersmissen (eigenaren Gloriant), Eugène Krabbenborg (algemeen directeur Fleetsupport) en Hans Kwaad (chief business development officer Autobinck Group). (Foto: Autobinck Group)

Door de overname wordt het voor het Nederlandse bedrijf mogelijk om zijn diensten op het gebied van elektrificatie van wagenparken, flexibilisering van mobiliteit en outsourcing, aan te bieden in het buitenland. Daarnaast breidt het zijn bestaande fleet management software uit met de software van XPOFleet. Zodoende wordt het mogelijk om een softwareoplossingen te bieden voor internationale organisaties.

Gloriant is actief in 26 Europese landen. Dankzij de overname beheert Fleetsupport nu 170 duizend voertuigen.

Autobinck-dochter Fleetsupport gaat de grens over | Fleet&Mobility

Autobinck-dochter Fleetsupport gaat de grens over

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
V.l.n.r. Arnoud Oortwijk en Gert Vandersmissen (eigenaren Gloriant), Eugène Krabbenborg (algemeen directeur Fleetsupport) en Hans Kwaad (chief business development officer Autobinck Group). (Foto: Autobinck Group)

Door de overname wordt het voor het Nederlandse bedrijf mogelijk om zijn diensten op het gebied van elektrificatie van wagenparken, flexibilisering van mobiliteit en outsourcing, aan te bieden in het buitenland. Daarnaast breidt het zijn bestaande fleet management software uit met de software van XPOFleet. Zodoende wordt het mogelijk om een softwareoplossingen te bieden voor internationale organisaties.

Gloriant is actief in 26 Europese landen. Dankzij de overname beheert Fleetsupport nu 170 duizend voertuigen.