Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Fleet Support gaat samenwerken met Cartalk International

Eugène Krabbenborg, managing director Fleet Support, en Maarten Slagtveld, managing director CarTalk International tekenen voor de samenwerking. (Foto: Fleet Support)

Fleet Support, onderdeel van mobiliteitsdivisie Mobinck van Autobinck gaat gebruik maken van de diensten van Cartalk International, leverancier van voertuiginformatie. Dat meldt het bedrijf vandaag.

Door de samenwerking kan Fleet Support gebruik maken van internationale voertuigdata, waaronder reparatie- en onderhoudskosten per voertuig, de kosten van bandenvervanging en in de toekomst ook de inschatting van restwaarden. Volgens het bedrijf is het door deze samenwerking beter in staat om internationale klanten te bedienen.

Lokale markt

“We vinden het belangrijk dat we de data die we gebruiken echt uit de betreffende lokale markt komt. Hierdoor creëren we een zo zuiver en eerlijk mogelijke benchmark op de ontwikkeling van de pricing van de leasetarieven. Daar zijn zowel onze internationale klanten als hun leasemaatschappijen bij gebaat”, aldus Eugene Krabbenborg, managing director Fleet Support.

Tijdens de afgelopen pilotperiode lag de focus vooral op international Lease Rate Monitor van Fleet Support, een tool die afhankelijk is van goede internationale voertuigdata. De samenwerking sluit, naar eigen zeggen, aan op de internationale ambities van het bedrijf, dat sinds kort ook een kantoor in München heeft.

Beide bedrijven zijn via Paul Lauret met elkaar verbonden. Lauret is aandeelhouder in familiebedrijf Autobinck en enig aandeelhouder van Cartal International-moeder A2SP. 

Fleet Support gaat samenwerken met Cartalk International | Fleet&Mobility

Fleet Support gaat samenwerken met Cartalk International

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eugène Krabbenborg, managing director Fleet Support, en Maarten Slagtveld, managing director CarTalk International tekenen voor de samenwerking. (Foto: Fleet Support)

Door de samenwerking kan Fleet Support gebruik maken van internationale voertuigdata, waaronder reparatie- en onderhoudskosten per voertuig, de kosten van bandenvervanging en in de toekomst ook de inschatting van restwaarden. Volgens het bedrijf is het door deze samenwerking beter in staat om internationale klanten te bedienen.

Lokale markt

“We vinden het belangrijk dat we de data die we gebruiken echt uit de betreffende lokale markt komt. Hierdoor creëren we een zo zuiver en eerlijk mogelijke benchmark op de ontwikkeling van de pricing van de leasetarieven. Daar zijn zowel onze internationale klanten als hun leasemaatschappijen bij gebaat”, aldus Eugene Krabbenborg, managing director Fleet Support.

Tijdens de afgelopen pilotperiode lag de focus vooral op international Lease Rate Monitor van Fleet Support, een tool die afhankelijk is van goede internationale voertuigdata. De samenwerking sluit, naar eigen zeggen, aan op de internationale ambities van het bedrijf, dat sinds kort ook een kantoor in München heeft.

Beide bedrijven zijn via Paul Lauret met elkaar verbonden. Lauret is aandeelhouder in familiebedrijf Autobinck en enig aandeelhouder van Cartal International-moeder A2SP.