Grootaandeelhouder Autobinck probeert andere aandeelhouders Snappcar uit te kopen

Snappcar • Autobinck heeft 1,2 miljoen euro over voor 45 procent van de aandelen. Sinds 2019 hebben de aandeelhouders 10 miljoen euro geïnvesteerd in het deelautoplatform.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Wie het eigen risico wil verlagen is een stuk duurder uit per dag bij Snappcar.
(Foto: Snapcar)

Er ligt een voorstel van Autobinck om de andere aandeelhouders van Snappcar uit te kopen. Autobinck wordt op die manier de enige aandeelhouder van het deelautoplatform. De aandeelhouders zijn voornemens het bod te accepteren. Autobinck kan niet inhoudelijk reageren omdat de overname nog niet definitief is.

Volgens de certificaathouders, verenigd in het STAK, en de andere aandeelhouders is het bod van Autobinck de best mogelijke deal. De aandeelhouders zijn voornemens om het bod te accepteren, ook al is het bod maar een fractie van wat ze oorspronkelijk hebben ingelegd.

Lees meer op Automotive Online.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Grootaandeelhouder Autobinck probeert andere aandeelhouders Snappcar uit te kopen | Fleet&Mobility

Grootaandeelhouder Autobinck probeert andere aandeelhouders Snappcar uit te kopen

Snappcar • Autobinck heeft 1,2 miljoen euro over voor 45 procent van de aandelen. Sinds 2019 hebben de aandeelhouders 10 miljoen euro geïnvesteerd in het deelautoplatform.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Wie het eigen risico wil verlagen is een stuk duurder uit per dag bij Snappcar.
(Foto: Snapcar)

Er ligt een voorstel van Autobinck om de andere aandeelhouders van Snappcar uit te kopen. Autobinck wordt op die manier de enige aandeelhouder van het deelautoplatform. De aandeelhouders zijn voornemens het bod te accepteren. Autobinck kan niet inhoudelijk reageren omdat de overname nog niet definitief is.

Volgens de certificaathouders, verenigd in het STAK, en de andere aandeelhouders is het bod van Autobinck de best mogelijke deal. De aandeelhouders zijn voornemens om het bod te accepteren, ook al is het bod maar een fractie van wat ze oorspronkelijk hebben ingelegd.

Lees meer op Automotive Online.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.