Personenauto's

Laatste update:

Patrick Langevoort wint mobiliteitsaward

Patrick Langevoort, wagenparkbeheerder bij Alliander, is de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2013. Hij nam de prijs zojuist in ontvangst tijdens een feestelijke uitreiking op het Fleetmanagement congres in Nieuwegein.

Langevoort won in de finale van Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco) en Jack Knol (Capgemini). Hij neemt het stokje over van Ronald de Hoog van Cofely, die vorig jaar de prijs won. Toen was Langevoort ook al een van de finalisten.

“Toen greep hij mis omdat hij weliswaar goede plannen had, maar die waren nog niet uitgevoerd”, citeert jurylid Nanda Cousijn uit het juryrapport. “Nu heeft hij de plannen verwezenlijkt. Er is gekozen voor een vervoersoplossing waarin verschillende vervoermiddelen zijn opgenomen. Dit wagenparkbeleid is onderdeel van het maatschappelijke beleid van de onderneming en houdt rekening met financiële en maatschappelijke wensen van de onderneming en met de medewerkerstevredenheid.”

De vakjury bestaat naast Nanda Cousijn (Diemermere) uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF). De award is dit jaar omgedoopt van Fleetmanager naar Mobiliteitsmanager van het jaar.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Patrick Langevoort wint mobiliteitsaward | Fleet&Mobility

Patrick Langevoort wint mobiliteitsaward

Redactie Redactie
• Laatste update:

Langevoort won in de finale van Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco) en Jack Knol (Capgemini). Hij neemt het stokje over van Ronald de Hoog van Cofely, die vorig jaar de prijs won. Toen was Langevoort ook al een van de finalisten.

“Toen greep hij mis omdat hij weliswaar goede plannen had, maar die waren nog niet uitgevoerd”, citeert jurylid Nanda Cousijn uit het juryrapport. “Nu heeft hij de plannen verwezenlijkt. Er is gekozen voor een vervoersoplossing waarin verschillende vervoermiddelen zijn opgenomen. Dit wagenparkbeleid is onderdeel van het maatschappelijke beleid van de onderneming en houdt rekening met financiële en maatschappelijke wensen van de onderneming en met de medewerkerstevredenheid.”

De vakjury bestaat naast Nanda Cousijn (Diemermere) uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF). De award is dit jaar omgedoopt van Fleetmanager naar Mobiliteitsmanager van het jaar.