FC Groningen verruilt Opel voor Mercedes

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat in totaal om 35 personenauto`s voor de spelers en de technische staf. Deze week werd het sponsorcontract getekend in het stadion Euroborg in Groningen.

De auto`s worden via Noordlease ingezet. De Groningse leasemaatschappij is voormalig hoofdsponsor van de club en nog steeds partner. Tot nu toe was Van der Molen Opel (onderdeel van de failliete dealerholding Pouw) een van de mobiliteitspartners van de club. Commercieel directeur FC Groningen, Robbert Klaver, legt uit dat het faillissement van Pouw de aanleiding van de tender is geweest. “Van der Molen is geen Opel-dealer meer in deze regio, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partner.”

Century Volkswagen
Naast Wensink is ook Century Volkswagen mobiliteitspartner. “Dit bedrijf levert tien bestelauto’s voor de jeugdopleiding en 21 personenauto’s voor het personeel. Century is ook sponsor van de club. Bij de personenauto’s voor het personeel moet je denken aan bijvoorbeeld onze accountmanagers”, legt Klaver uit. In totaal heeft de club 66 auto’s rijden.

Wensink zet vooramelijk de A-, CLA- en C-klasse in, vertelt Wilco Roetert Steenbruggen, hoofd marketing bij Wensink Automotive. “Welke auto`s er precies worden geleverd gaan we de komende tijd bespreken.” Wensink Mercedes-Benz is ook mobiliteitspartner van PEC Zwolle. “Bij FC Groningen waren we al wel businessclub-lid, maar nu werken we nog intensiever samen.”

Foto: Robbert Klaver, commercieel directeur FC Groningen (links), en Gert van Kooy, commercieel directeur personenwagens bij Wensink Automotive (rechts).

FC Groningen verruilt Opel voor Mercedes | Fleet&Mobility

FC Groningen verruilt Opel voor Mercedes

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat in totaal om 35 personenauto`s voor de spelers en de technische staf. Deze week werd het sponsorcontract getekend in het stadion Euroborg in Groningen.

De auto`s worden via Noordlease ingezet. De Groningse leasemaatschappij is voormalig hoofdsponsor van de club en nog steeds partner. Tot nu toe was Van der Molen Opel (onderdeel van de failliete dealerholding Pouw) een van de mobiliteitspartners van de club. Commercieel directeur FC Groningen, Robbert Klaver, legt uit dat het faillissement van Pouw de aanleiding van de tender is geweest. “Van der Molen is geen Opel-dealer meer in deze regio, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partner.”

Century Volkswagen
Naast Wensink is ook Century Volkswagen mobiliteitspartner. “Dit bedrijf levert tien bestelauto’s voor de jeugdopleiding en 21 personenauto’s voor het personeel. Century is ook sponsor van de club. Bij de personenauto’s voor het personeel moet je denken aan bijvoorbeeld onze accountmanagers”, legt Klaver uit. In totaal heeft de club 66 auto’s rijden.

Wensink zet vooramelijk de A-, CLA- en C-klasse in, vertelt Wilco Roetert Steenbruggen, hoofd marketing bij Wensink Automotive. “Welke auto`s er precies worden geleverd gaan we de komende tijd bespreken.” Wensink Mercedes-Benz is ook mobiliteitspartner van PEC Zwolle. “Bij FC Groningen waren we al wel businessclub-lid, maar nu werken we nog intensiever samen.”

Foto: Robbert Klaver, commercieel directeur FC Groningen (links), en Gert van Kooy, commercieel directeur personenwagens bij Wensink Automotive (rechts).