Fleetmatics opent Nederlandse vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanuit een nieuw kantoor in de Domstad neemt een salesteam onder leiding van vicepresident sales Europe, Derek Bryan (foto), de verkoopactiviteiten in Nederland op zich.

Bryan legt uit dat ruim een halfjaar na de lancering van het platform in Nederland er voldoende reden is om hier ook een vestiging te openen. “De Nederlandse markt is erg interessant voor ons, omdat fleetmanagementsystemen hier gemeengoed zijn. Klanten zijn er vertrouwd mee en wij zien volop mogelijkheden om de voordelen van ons platform goed voor het voetlicht te brengen.”

Het Amerikaans-Engelse Fleetmatics kondigde een jaar geleden aan ook de Nederlandse markt te betreden. In december werd het fleetmanagemensysteem goedgekeurd door de fiscus en heeft Fleetmatics het Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen.

Fleetmatics opent Nederlandse vestiging | Fleet&Mobility

Fleetmatics opent Nederlandse vestiging

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanuit een nieuw kantoor in de Domstad neemt een salesteam onder leiding van vicepresident sales Europe, Derek Bryan (foto), de verkoopactiviteiten in Nederland op zich.

Bryan legt uit dat ruim een halfjaar na de lancering van het platform in Nederland er voldoende reden is om hier ook een vestiging te openen. “De Nederlandse markt is erg interessant voor ons, omdat fleetmanagementsystemen hier gemeengoed zijn. Klanten zijn er vertrouwd mee en wij zien volop mogelijkheden om de voordelen van ons platform goed voor het voetlicht te brengen.”

Het Amerikaans-Engelse Fleetmatics kondigde een jaar geleden aan ook de Nederlandse markt te betreden. In december werd het fleetmanagemensysteem goedgekeurd door de fiscus en heeft Fleetmatics het Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen.