Siemens zet telematicatool in bij nieuw mobiliteitsbeleid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Yor24.

Yor24 won onlangs nog een Nationale Business Succes Award in de categorie wagenpark- en mobiliteitsmanagement.

Edwin van Dusseldorp is projectmanager voor het nieuwe mobiliteitsbeleid van Siemens, dat voor de ruim duizend leaserijders van het bedrijf gaat gelden. Hij legt uit dat er is gekozen voor Yormotion omdat het data uit een willekeurig welk merk telematica (ritregistratiesystemen) koppelt aan informatie die van belang is voor zowel de organisatie, als de medewerkers. “Het scheelt daarbij ook administratieve rompslomp voor leaserijder en onderneming”, aldus Van Dusseldorp.

“Met een speciale portal en mobiliteits-app registreren wij de gewenste informatie over de woon-werk, zakelijke en privé kilometers”, aldus Alexander ter Meulen, business consultant bij Yor24.

Siemens zet telematicatool in bij nieuw mobiliteitsbeleid | Fleet&Mobility

Siemens zet telematicatool in bij nieuw mobiliteitsbeleid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Yor24.

Yor24 won onlangs nog een Nationale Business Succes Award in de categorie wagenpark- en mobiliteitsmanagement.

Edwin van Dusseldorp is projectmanager voor het nieuwe mobiliteitsbeleid van Siemens, dat voor de ruim duizend leaserijders van het bedrijf gaat gelden. Hij legt uit dat er is gekozen voor Yormotion omdat het data uit een willekeurig welk merk telematica (ritregistratiesystemen) koppelt aan informatie die van belang is voor zowel de organisatie, als de medewerkers. “Het scheelt daarbij ook administratieve rompslomp voor leaserijder en onderneming”, aldus Van Dusseldorp.

“Met een speciale portal en mobiliteits-app registreren wij de gewenste informatie over de woon-werk, zakelijke en privé kilometers”, aldus Alexander ter Meulen, business consultant bij Yor24.