Leasing en verhuur

Laatste update:

Paul Verkinderen salesdirector bij Echoes

Paul Verkinderen. (Foto: Echoes)

Paul Verkinderen is deze maand gestart als salesdirector bij fleetdatabedrijf Echoes.

Dat meldt het bedrijf vandaag. Verkinderen is afkomstig van schadeplatform Fixico en daarvoor werkte hij bij Chevin. Echoes levert telematicadiensten aan fleetowners en naar eigen zeggen is er een vloot van 250 duizend voertuigen waarvan de data via Echoes wordt gedeeld. De data wordt rechtsreeks via de OEM verkregen waardoor een voertuig geen bijkomende hardware (box/dongle) nodig heeft. De geharmoniseerde data wordt via een API of eigen dashboard aangeleverd. 

Paul Verkinderen salesdirector bij Echoes | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Paul Verkinderen salesdirector bij Echoes

Paul Verkinderen. (Foto: Echoes)

Paul Verkinderen is deze maand gestart als salesdirector bij fleetdatabedrijf Echoes.

Dat meldt het bedrijf vandaag. Verkinderen is afkomstig van schadeplatform Fixico en daarvoor werkte hij bij Chevin. Echoes levert telematicadiensten aan fleetowners en naar eigen zeggen is er een vloot van 250 duizend voertuigen waarvan de data via Echoes wordt gedeeld. De data wordt rechtsreeks via de OEM verkregen waardoor een voertuig geen bijkomende hardware (box/dongle) nodig heeft. De geharmoniseerde data wordt via een API of eigen dashboard aangeleverd.