Drukste filemaand nog 50% drukker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de bond stijgt de filezwaarte al meer dan anderhalf jaar. Als oorzaak hiervoor wordt de aantrekkende economie genoemd. De afgelopen maand ondervond het verkeer ook veel hinder van slecht weer tijdens de spitsuren. Er waren twee keer zoveel spitsen met regen als vorig jaar november. 

De drukste ochtendspits was op dinsdag 17 november. De drukste avondspits op donderdag 19 november. In beide spitsen veroorzaakten regen en wind vooral in de Randstad lange files.

 

Drukste filemaand nog 50% drukker | Fleet&Mobility

Drukste filemaand nog 50% drukker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de bond stijgt de filezwaarte al meer dan anderhalf jaar. Als oorzaak hiervoor wordt de aantrekkende economie genoemd. De afgelopen maand ondervond het verkeer ook veel hinder van slecht weer tijdens de spitsuren. Er waren twee keer zoveel spitsen met regen als vorig jaar november. 

De drukste ochtendspits was op dinsdag 17 november. De drukste avondspits op donderdag 19 november. In beide spitsen veroorzaakten regen en wind vooral in de Randstad lange files.