Land Rover keeps 3FM going

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het thema van Serious Request, waarbij mensen een liedje aan kunnen vragen in ruil voor een donatie, is dit jaar ‘Keep them going’ en de dj’s willen zo veel mogelijk geld ophalen voor kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Daarmee trekken de DJ`s en de organisatie de komende weken door het land om aandacht te vragen voor alle lokale projecten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Land Rover keeps 3FM going | Fleet&Mobility

Land Rover keeps 3FM going

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het thema van Serious Request, waarbij mensen een liedje aan kunnen vragen in ruil voor een donatie, is dit jaar ‘Keep them going’ en de dj’s willen zo veel mogelijk geld ophalen voor kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Daarmee trekken de DJ`s en de organisatie de komende weken door het land om aandacht te vragen voor alle lokale projecten om geld in te zamelen voor het goede doel.