Fleet Lounge: leren van je collega’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze brancheborrel is gericht op wagenparkbeheerders en beslissers in de fleet- en mobiliteitsbranche. De lounge is onderdeel van het Fleetplatform, waaronder jaarlijkse enkele lounges en een event plaatsvinden.

De organisatie is in handen van Expomotion, vakblad Fleet&Mobility is mediapartner van dit Fleet platform.

Op 11 februari is Rob Groenen (foto), managing partner van Fleet Profile, spreker. Hij gaat onder andere in op het gebruik van data. “Als databasemarketing organisatie zijn wij dagelijks bezig met het verzamelen, structureren en distribueren van data. Onze organisatie richt zich daarbij specifiek op het verzamelen van kenmerken omtrent zakelijke mobiliteit. Ook voor fleetowners en wagenparkbeheerders wordt data steeds belangrijker, het is waardevolle input voor het fleet- en mobiliteitsbeleid en management”, aldus Groenen.

Daarnaast is er voldoende tijd ingepland om te netwerken. Kijk voor het programma op de site van het event: www.fleetevent.nl.

Fleet&Mobility en Fleet Profile stelden afgelopen najaar een overzicht samen van de top 25 grootste grijze wagenparken.

Fleet Lounge: leren van je collega’s | Fleet&Mobility

Fleet Lounge: leren van je collega’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze brancheborrel is gericht op wagenparkbeheerders en beslissers in de fleet- en mobiliteitsbranche. De lounge is onderdeel van het Fleetplatform, waaronder jaarlijkse enkele lounges en een event plaatsvinden.

De organisatie is in handen van Expomotion, vakblad Fleet&Mobility is mediapartner van dit Fleet platform.

Op 11 februari is Rob Groenen (foto), managing partner van Fleet Profile, spreker. Hij gaat onder andere in op het gebruik van data. “Als databasemarketing organisatie zijn wij dagelijks bezig met het verzamelen, structureren en distribueren van data. Onze organisatie richt zich daarbij specifiek op het verzamelen van kenmerken omtrent zakelijke mobiliteit. Ook voor fleetowners en wagenparkbeheerders wordt data steeds belangrijker, het is waardevolle input voor het fleet- en mobiliteitsbeleid en management”, aldus Groenen.

Daarnaast is er voldoende tijd ingepland om te netwerken. Kijk voor het programma op de site van het event: www.fleetevent.nl.

Fleet&Mobility en Fleet Profile stelden afgelopen najaar een overzicht samen van de top 25 grootste grijze wagenparken.