Leaseplan zet in op ‘werknemerslease’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaseplan zegt actief in te spelen op de trend dat werkgevers medewerkers een mobiliteitsbudget aanbieden in plaats van een zakelijke leaseauto. “Private lease en werknemerslease behoren dan tot de opties. In het geval van werknemerslease bieden bedrijven wat extra’s aan hun werknemers, zonder dat ze daar omkijken naar hebben”, aldus Martijn Versteegen. “Vergelijk het met een collectieve ziektekostenverzekering of een sportabonnement.”

Dit jaar wil Leaseplan zijn aanbod in private lease gaan verbreden met auto’s in het B- en C-segment. Zo worden er tijdens de Huishoudbeurs onder meer Toyota’s Yaris en Hyundai’s Tuscon aangeboden in privélease.

De afgelopen jaren heeft Leaseplan verschillende privélease-acties georganiseerd en vorig jaar is de leasemaatschappij een structurele samenwerking met de ANWB gestart voor private lease. 

Leaseplan zet in op ‘werknemerslease’ | Fleet&Mobility

Leaseplan zet in op ‘werknemerslease’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaseplan zegt actief in te spelen op de trend dat werkgevers medewerkers een mobiliteitsbudget aanbieden in plaats van een zakelijke leaseauto. “Private lease en werknemerslease behoren dan tot de opties. In het geval van werknemerslease bieden bedrijven wat extra’s aan hun werknemers, zonder dat ze daar omkijken naar hebben”, aldus Martijn Versteegen. “Vergelijk het met een collectieve ziektekostenverzekering of een sportabonnement.”

Dit jaar wil Leaseplan zijn aanbod in private lease gaan verbreden met auto’s in het B- en C-segment. Zo worden er tijdens de Huishoudbeurs onder meer Toyota’s Yaris en Hyundai’s Tuscon aangeboden in privélease.

De afgelopen jaren heeft Leaseplan verschillende privélease-acties georganiseerd en vorig jaar is de leasemaatschappij een structurele samenwerking met de ANWB gestart voor private lease.