ALD lanceert mobiliteitsplatform voor medewerkers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op dit moment kunnen klanten kiezen uit een auto, parkeren, een fiets en OV. Het aanbod wordt verder uitgebreid, onder andere met CO2-compensatie.

Lonneke van der Horst, marketing & strategy manager bij ALD Automotive, stelt dat bedrijven ervoor zorgen dat hun werknemers steeds meer de regie krijgen over hun mobiliteit. “Het past bij modern werkgeverschap. Werkgevers kunnen bovendien met het aanbieden van een e-bike en een OV-kaart sturen op duurzame mobiliteit.”

ALD lanceert mobiliteitsplatform voor medewerkers | Fleet&Mobility

ALD lanceert mobiliteitsplatform voor medewerkers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op dit moment kunnen klanten kiezen uit een auto, parkeren, een fiets en OV. Het aanbod wordt verder uitgebreid, onder andere met CO2-compensatie.

Lonneke van der Horst, marketing & strategy manager bij ALD Automotive, stelt dat bedrijven ervoor zorgen dat hun werknemers steeds meer de regie krijgen over hun mobiliteit. “Het past bij modern werkgeverschap. Werkgevers kunnen bovendien met het aanbieden van een e-bike en een OV-kaart sturen op duurzame mobiliteit.”