Fleet Support breidt dienstverlening aan EY uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fleet Support vandaag. Wie deze drie huis-leasemijen zijn, wordt niet bekend gemaakt.

De samenwerking tussen EY en Fleet Support is onlangs verlengd en uitgebreid. EY schakelde Fleet Support al in om de leasetarieven te borgen via zijn Leaseratemonitor en voor de financiële controle op het wagenparkbeheer. Daarnaast is het bedrijf het centrale aanspreekpunt voor medewerkers voor hun leasegerelateerde zaken en is het verantwoordelijk voor de efficiënte inzet van poolauto’s.

EY heeft hiermee het volledige operationele gedeelte van zijn vlootmanagement uit handen gegeven. Het bedrijf heeft een wagenpark van zo`n drieduizend auto`s. Dit zijn zowel lease-, huur- en poolauto`s.

EY was vorig jaar betrokken bij een project van studenten aan de Erasmus Universiteit om toekomstige problematiek van het tekort aan laadpalen op te lossen.

Fleet Support breidt dienstverlening aan EY uit | Fleet&Mobility

Fleet Support breidt dienstverlening aan EY uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fleet Support vandaag. Wie deze drie huis-leasemijen zijn, wordt niet bekend gemaakt.

De samenwerking tussen EY en Fleet Support is onlangs verlengd en uitgebreid. EY schakelde Fleet Support al in om de leasetarieven te borgen via zijn Leaseratemonitor en voor de financiële controle op het wagenparkbeheer. Daarnaast is het bedrijf het centrale aanspreekpunt voor medewerkers voor hun leasegerelateerde zaken en is het verantwoordelijk voor de efficiënte inzet van poolauto’s.

EY heeft hiermee het volledige operationele gedeelte van zijn vlootmanagement uit handen gegeven. Het bedrijf heeft een wagenpark van zo`n drieduizend auto`s. Dit zijn zowel lease-, huur- en poolauto`s.

EY was vorig jaar betrokken bij een project van studenten aan de Erasmus Universiteit om toekomstige problematiek van het tekort aan laadpalen op te lossen.