Tesla roept Model X terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle exemplaren moeten worden aangepast. Er zijn tot nu toe 2.700 Model X`en uitgeleverd, voornamelijk in de VS. In ons land is het model nog niet geleverd.

Het euvel komt aan het licht aan de vooravond van de de aflevering van de eerste Model X exemplaren naar Europa. De komende vijf weken worden alle auto’s aangepast. De levering van de auto`s loopt geen vertraging op, meldt Tesla desgevraagd aan Fleet&Mobility.

De ontwikkeling van de Tesla Model X loopt niet soepel. De fabrikant heeft de marktintroductie meerdere keren moeten uitstellen, onder meer door problemen met de levering van onderdelen. Tesla maakte vorige week bekend de doelstelling voor het eerste kwartaal niet te hebben gehaald; volgens ceo Elon Musk door `hoogmoed` van Tesla zelf.

De fabrikant zegt te hebben geleerd van de fouten met de Model X en deze bij de bouw van de Model 3 te kunnen voorkomen. Deze `betaalbare` Tesla komt in 2018 op de markt, maar mensen kunnen nu al intekenen voor de auto

Tesla roept Model X terug | Fleet&Mobility

Tesla roept Model X terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle exemplaren moeten worden aangepast. Er zijn tot nu toe 2.700 Model X`en uitgeleverd, voornamelijk in de VS. In ons land is het model nog niet geleverd.

Het euvel komt aan het licht aan de vooravond van de de aflevering van de eerste Model X exemplaren naar Europa. De komende vijf weken worden alle auto’s aangepast. De levering van de auto`s loopt geen vertraging op, meldt Tesla desgevraagd aan Fleet&Mobility.

De ontwikkeling van de Tesla Model X loopt niet soepel. De fabrikant heeft de marktintroductie meerdere keren moeten uitstellen, onder meer door problemen met de levering van onderdelen. Tesla maakte vorige week bekend de doelstelling voor het eerste kwartaal niet te hebben gehaald; volgens ceo Elon Musk door `hoogmoed` van Tesla zelf.

De fabrikant zegt te hebben geleerd van de fouten met de Model X en deze bij de bouw van de Model 3 te kunnen voorkomen. Deze `betaalbare` Tesla komt in 2018 op de markt, maar mensen kunnen nu al intekenen voor de auto