Tomtom en Sage in realtime boekhoudsoftware

Redactie Redactie
• Laatste update:

Webfleet, de fleet managementservice van Tomtom Telematics, wordt door fleetowners en wagenparkbeheerders gebruikt om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verbeteren. Sage Live is een geavanceerd boekhoudsoftwareprogramma.
De gecombineerde oplossing stelt klanten van Sage Live in staat om wagenparkdata van de aangesloten voertuigen – inclusief vrachtwagens, lichte commerciële voertuigen en personenauto’s – voortaan automatisch in te zien. Dit biedt volgens het bedrijf tal van voordelen, zoals automatische rit- en kilometerregistratie of het online kunnen zien hoe lang bijvoorbeeld voertuigen van servicemonteurs op een bepaalde locatie zijn geweest.

Kostenbesparing
Het partnership met Sage maakt het voor Tomtom mogelijk om in te spelen op cloud- en connected car technologie en een bijdrage te leveren aan kostenbesparing bij klanten, licht Thomas Schmidt, managing director van Tomtom Telematics, toe. “De nieuwste software integratie biedt een essentiële dienst voor bedrijven die hun verkoop- en engineeringsteams niet per se op een kaart hoeven bij te houden en te volgen, maar die wel andere belangrijke voertuigdata in hun financiële systemen willen hebben.”

Tomtom en Sage in realtime boekhoudsoftware | Fleet&Mobility

Tomtom en Sage in realtime boekhoudsoftware

Redactie Redactie
• Laatste update:

Webfleet, de fleet managementservice van Tomtom Telematics, wordt door fleetowners en wagenparkbeheerders gebruikt om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verbeteren. Sage Live is een geavanceerd boekhoudsoftwareprogramma.
De gecombineerde oplossing stelt klanten van Sage Live in staat om wagenparkdata van de aangesloten voertuigen – inclusief vrachtwagens, lichte commerciële voertuigen en personenauto’s – voortaan automatisch in te zien. Dit biedt volgens het bedrijf tal van voordelen, zoals automatische rit- en kilometerregistratie of het online kunnen zien hoe lang bijvoorbeeld voertuigen van servicemonteurs op een bepaalde locatie zijn geweest.

Kostenbesparing
Het partnership met Sage maakt het voor Tomtom mogelijk om in te spelen op cloud- en connected car technologie en een bijdrage te leveren aan kostenbesparing bij klanten, licht Thomas Schmidt, managing director van Tomtom Telematics, toe. “De nieuwste software integratie biedt een essentiële dienst voor bedrijven die hun verkoop- en engineeringsteams niet per se op een kaart hoeven bij te houden en te volgen, maar die wel andere belangrijke voertuigdata in hun financiële systemen willen hebben.”