Personenauto's

Laatste update:

Xximo en Bieleveld winnen Europese awards

Daan Bieleveld (foto), global mobility manager bij DSM, heeft op het Fleet Europe Forum 2016 de internationale Smart Mobility Award gewonnen. Mobiliteitskaartleverancier Xximo ging naar huis met de International Fleet Industry Award.

Niet eerder vielen twee Nederlanders in de prijzen bij het Europese event. Bieleveld won vorig jaar ook al de mobiliteitsmanager van het Jaar award in Nederland.

De Europese fleetmanager award voor large fleets ging uiteindelijk naar Andy Leeden, global category manager fleet bij het farmaceutische bedrijf Astrazeneca.

Voor Xximo komt de prijs op het juiste moment volgens ceo Patrick Bunnik. “We zijn bezig met de uitrol in Europa en net van start gegaan in Duitsland. Rond februari volgend jaar gaan we ook in Frankrijk van start met Xximo.”

Bieleveld was verrast met de award. “Ik ben er heel erg blij mee. We zijn bij DSM continu op zoek naar manieren om ons mobiliteitsbeleid verder te verbeteren, en dan is zo`n prijs een enorme stimulans om door te gaan. Ook voor mij persoonlijk, en iedereen die hierbij betrokken is, is het een mooie beloning voor het harde werken.”

Vorig jaar werd de fleetaward gewonnen door Christian Lindskov Alsø, hoofd fleetmanagement en procurement bij facilitair dienstverlener ISS World Services.

Lees hier het interview in Fleet&Mobility 3-2015 met Daan Bieleveld. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Xximo en Bieleveld winnen Europese awards | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Xximo en Bieleveld winnen Europese awards

Daan Bieleveld (foto), global mobility manager bij DSM, heeft op het Fleet Europe Forum 2016 de internationale Smart Mobility Award gewonnen. Mobiliteitskaartleverancier Xximo ging naar huis met de International Fleet Industry Award.

Niet eerder vielen twee Nederlanders in de prijzen bij het Europese event. Bieleveld won vorig jaar ook al de mobiliteitsmanager van het Jaar award in Nederland.

De Europese fleetmanager award voor large fleets ging uiteindelijk naar Andy Leeden, global category manager fleet bij het farmaceutische bedrijf Astrazeneca.

Voor Xximo komt de prijs op het juiste moment volgens ceo Patrick Bunnik. “We zijn bezig met de uitrol in Europa en net van start gegaan in Duitsland. Rond februari volgend jaar gaan we ook in Frankrijk van start met Xximo.”

Bieleveld was verrast met de award. “Ik ben er heel erg blij mee. We zijn bij DSM continu op zoek naar manieren om ons mobiliteitsbeleid verder te verbeteren, en dan is zo`n prijs een enorme stimulans om door te gaan. Ook voor mij persoonlijk, en iedereen die hierbij betrokken is, is het een mooie beloning voor het harde werken.”

Vorig jaar werd de fleetaward gewonnen door Christian Lindskov Alsø, hoofd fleetmanagement en procurement bij facilitair dienstverlener ISS World Services.

Lees hier het interview in Fleet&Mobility 3-2015 met Daan Bieleveld. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie