Leasing en verhuur

Laatste update:

Combineer de Salon van Genève met Fleet Meeting Geneva 2019

Het event kan gecombineerd worden met een bezoek aan de Geneva Motor Show. (Foto: Geneva Motor Show)

Het netwerkevent waar internationale fleetmanagers, leasemaatschappijen en de automotive-industrie elkaar ontmoeten, komt weer in zicht.

Op 6 maart 2019 vindt de zesde editie plaats van de International Fleet Meeting Geneva, tijdens de tweede persdag van de Geneva Motor Show. Vakblad Fleet&Mobility is mediapartner van het netwerkevent, dat dit jaar als thema heeft: Converting a fleet into full electric. De keynote presentatie komt van Tomas Björnsson van Vattenfall, de Zweedse energieleverancier die als lid van de EV100 de ambitie heeft om het volledige wagenpark te elektrificeren voor 2022. Naast deze en een andere spreker over de EV-markt in China is er een paneldiscussie.

Aansluitend aan het evenement, dat plaats biedt aan 250 Europese fleetmanagers, is er de gelegenheid om naar de Geneva Motorshow te gaan.

Informatie en aanmelden

Het netwerkevent Geneva Fleet Meeting 2019 vindt plaats in het beursgebouw waar ook de Autosalon van Genève plaatsvindt. Om ook de beurs te bezoeken, is een apart ticket nodig, dat u gelijk met uw aanmelding voor dit evenement kunt bestellen. Hier vindt u alle informatie over de International Fleet Meeting Geneva 2019.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Combineer de Salon van Genève met Fleet Meeting Geneva 2019 | Fleet&Mobility

Combineer de Salon van Genève met Fleet Meeting Geneva 2019

Redactie Redactie
• Laatste update:
Het event kan gecombineerd worden met een bezoek aan de Geneva Motor Show. (Foto: Geneva Motor Show)

Op 6 maart 2019 vindt de zesde editie plaats van de International Fleet Meeting Geneva, tijdens de tweede persdag van de Geneva Motor Show. Vakblad Fleet&Mobility is mediapartner van het netwerkevent, dat dit jaar als thema heeft: Converting a fleet into full electric. De keynote presentatie komt van Tomas Björnsson van Vattenfall, de Zweedse energieleverancier die als lid van de EV100 de ambitie heeft om het volledige wagenpark te elektrificeren voor 2022. Naast deze en een andere spreker over de EV-markt in China is er een paneldiscussie.

Aansluitend aan het evenement, dat plaats biedt aan 250 Europese fleetmanagers, is er de gelegenheid om naar de Geneva Motorshow te gaan.

Informatie en aanmelden

Het netwerkevent Geneva Fleet Meeting 2019 vindt plaats in het beursgebouw waar ook de Autosalon van Genève plaatsvindt. Om ook de beurs te bezoeken, is een apart ticket nodig, dat u gelijk met uw aanmelding voor dit evenement kunt bestellen. Hier vindt u alle informatie over de International Fleet Meeting Geneva 2019.