Fleetmanagement event wordt Fleet Mobility Live

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Net als afgelopen jaar vindt het event plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. (Foto: Heliview)

“De vraag bij organisaties is in de afgelopen jaren verschoven van de standaard leaseauto naar mobiliteitsoplossingen, vooral gedreven door technologische innovaties”, aldus organisator Stijn van den Broek. Deze veranderingen waren in de afgelopen jaren ook al zichtbaar op het evenement, maar volgens de organisatie is de tijd nu rijp voor een nieuwe naam. “Vanaf dit jaar zetten we vol in op deze veranderingen en richten we ons op een meer beleidsmatige doelgroep. Vaak zijn dit HR-managers. In het programma komen thema’s terug als de veranderende mobiliteitsmix en gedragsverandering, juist bij deze thema gaan we ons richten op de beleidsmakers.”

Opvallend is dat bij de huidige partnernamen, de naam van Leaseplan – al jaren Founding Partner van het evenement – ontbreekt. “De plek van Leaseplan is overgenomen door een bredere groep van Platinum Partners”, aldus Van den Broek. Met BMW Nederland, Opel Nederland, Pon Business Mobility en Toyota Lexus heeft de organisatie vier prominente partners uit de sector bij het event betrokken. Naar verwachting ligt het aantal exposanten op hetzelfde niveau als vorig jaar: 45. “We zien wel dat deze bedrijven nu meer dan voorheen inzetten op mobiliteit”, zegt marketingmedewerker Loek Thomassen. “Het aantal deelnemers, dat vorig jaar op 325 lag, hopen we de komende jaren in de nieuwe opzet uit te breiden naar 400.” Naast deze groep van mobiliteitsmanagers is er ook dit jaar weer een branchemiddag. Vorig jaar kwamen hier naast de 325 al aanwezige gasten, 300 mensen uit de mobiliteitsbranche op af.

Mobiliteitsmanager van het jaar

Meindert Schut van de BNR Autoshow is dagvoorzitter. De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en urban mobility. Daarnaast vindt ook de traditionele uitreiking van de Mobiliteitsmanager van het jaar award plaats en is er een besloten bijeenkomst van de Fleetclub van 100.

Het event wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 , in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het event is kosteloos te bezoeken door iedereen die verantwoordelijk is voor mobiliteit binnen zijn of haar eigen organisatie. Klik hier om u aan te melden (gebruik hiervoor de relatiecode van Fleet & Mobility: 3SFC8M9S).

De branchemiddag is vanaf 14.30 uur te bezoeken voor aanbieders van mobiliteitsoplossingen, tegen betaling van 49,95 euro. Voor meer informatie: fleetmobilitylive.nl.

Fleetmanagement event wordt Fleet Mobility Live | Fleet&Mobility

Fleetmanagement event wordt Fleet Mobility Live

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Net als afgelopen jaar vindt het event plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. (Foto: Heliview)

“De vraag bij organisaties is in de afgelopen jaren verschoven van de standaard leaseauto naar mobiliteitsoplossingen, vooral gedreven door technologische innovaties”, aldus organisator Stijn van den Broek. Deze veranderingen waren in de afgelopen jaren ook al zichtbaar op het evenement, maar volgens de organisatie is de tijd nu rijp voor een nieuwe naam. “Vanaf dit jaar zetten we vol in op deze veranderingen en richten we ons op een meer beleidsmatige doelgroep. Vaak zijn dit HR-managers. In het programma komen thema’s terug als de veranderende mobiliteitsmix en gedragsverandering, juist bij deze thema gaan we ons richten op de beleidsmakers.”

Opvallend is dat bij de huidige partnernamen, de naam van Leaseplan – al jaren Founding Partner van het evenement – ontbreekt. “De plek van Leaseplan is overgenomen door een bredere groep van Platinum Partners”, aldus Van den Broek. Met BMW Nederland, Opel Nederland, Pon Business Mobility en Toyota Lexus heeft de organisatie vier prominente partners uit de sector bij het event betrokken. Naar verwachting ligt het aantal exposanten op hetzelfde niveau als vorig jaar: 45. “We zien wel dat deze bedrijven nu meer dan voorheen inzetten op mobiliteit”, zegt marketingmedewerker Loek Thomassen. “Het aantal deelnemers, dat vorig jaar op 325 lag, hopen we de komende jaren in de nieuwe opzet uit te breiden naar 400.” Naast deze groep van mobiliteitsmanagers is er ook dit jaar weer een branchemiddag. Vorig jaar kwamen hier naast de 325 al aanwezige gasten, 300 mensen uit de mobiliteitsbranche op af.

Mobiliteitsmanager van het jaar

Meindert Schut van de BNR Autoshow is dagvoorzitter. De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en urban mobility. Daarnaast vindt ook de traditionele uitreiking van de Mobiliteitsmanager van het jaar award plaats en is er een besloten bijeenkomst van de Fleetclub van 100.

Het event wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 , in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het event is kosteloos te bezoeken door iedereen die verantwoordelijk is voor mobiliteit binnen zijn of haar eigen organisatie. Klik hier om u aan te melden (gebruik hiervoor de relatiecode van Fleet & Mobility: 3SFC8M9S).

De branchemiddag is vanaf 14.30 uur te bezoeken voor aanbieders van mobiliteitsoplossingen, tegen betaling van 49,95 euro. Voor meer informatie: fleetmobilitylive.nl.