Stapp.in verdubbelt aantal franchisenemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met deze uitbreiding komt het aantal Stapp.in-franchisenemers op twaalf.

“We hebben nu in totaal twaalf aangesloten bedrijven. Dit jaar willen we nog 25 nieuwe partijen aan ons binden”, aldus Reinald Bronkhorst, eigenaar van Stapp.in. “We zijn in 2014 gestart en willen opschalen. Doordat er veel media-aandacht is voor deze vorm van autodelen, merken we dat we bekendheid krijgen. Nu willen we een landelijke dekking realiseren.”

Lees meer op Automotive Management.

Stapp.in verdubbelt aantal franchisenemers | Fleet&Mobility

Stapp.in verdubbelt aantal franchisenemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met deze uitbreiding komt het aantal Stapp.in-franchisenemers op twaalf.

“We hebben nu in totaal twaalf aangesloten bedrijven. Dit jaar willen we nog 25 nieuwe partijen aan ons binden”, aldus Reinald Bronkhorst, eigenaar van Stapp.in. “We zijn in 2014 gestart en willen opschalen. Doordat er veel media-aandacht is voor deze vorm van autodelen, merken we dat we bekendheid krijgen. Nu willen we een landelijke dekking realiseren.”

Lees meer op Automotive Management.