Occasionbedrijf Carnext schaalt af: ‘b2b naar BCA’

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het bedrijf blijkt actief in Portugal, Spanje en Nederland (foto: Carnext)

Carnext is flink aan het afschalen. Zo worden na Duitsland ook de retailactiviteiten in Noorwegen en Italië beëindigd, bevestigt een woordvoerder van Carnext aan Automotive Online. Het bedrijf blijkt actief in Portugal, Spanje en Nederland. Bronnen binnen en rond het bedrijf bevestigen aan Automotive dat er wordt gekeken naar de mogelijkheid om de b2b-activiteiten van Carnext onder te brengen bij BCA.

Occasionbedrijf Carnext schaalt af: ‘b2b naar BCA’ | Fleet&Mobility

Occasionbedrijf Carnext schaalt af: ‘b2b naar BCA’

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het bedrijf blijkt actief in Portugal, Spanje en Nederland (foto: Carnext)

Carnext is flink aan het afschalen. Zo worden na Duitsland ook de retailactiviteiten in Noorwegen en Italië beëindigd, bevestigt een woordvoerder van Carnext aan Automotive Online. Het bedrijf blijkt actief in Portugal, Spanje en Nederland. Bronnen binnen en rond het bedrijf bevestigen aan Automotive dat er wordt gekeken naar de mogelijkheid om de b2b-activiteiten van Carnext onder te brengen bij BCA.