Leasing en verhuur

Laatste update:

Leaseplan Flexible Fleet gaat het huis uit

Het nieuwe onderkomen van Leaseplan Flexible Fleet. (Foto: Leaseplan)

Leaseplan Flexible Fleet, dat flexibele zakelijke leaseactiviteiten verzorgd, is in december verhuisd naar een nieuwe vestiging met eigen wasstraat op bedrijventerrein De Corridor in Breukelen.

Voorheen was deze divisie van Leaseplan gevestigd in het naastgelegen pand van occasionplatform Carnext. Dat maakt Leaseplan bekend.

De verhuizing is noodzakelijk, omdat de divisies van de leasemaatschappij hun activiteiten uitbreiden. Sander Pleij, managing director van Leaseplan Nederland stelt dat het bedrijf met dit gebouw een standaard neerzet voor toekomstige ontwikkelingen in Nederland. “Het gebouw is zo goed als energieneutraal en zit vol duurzame details, tot aan de biologisch afbreekbare was voor de wasstraat aan toe. Daarnaast biedt het voldoende ruimte om door te groeien als aanbieder van flexibele, duurzame mobiliteitsoplossingen.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Leaseplan Flexible Fleet gaat het huis uit | Fleet&Mobility

Leaseplan Flexible Fleet gaat het huis uit

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Het nieuwe onderkomen van Leaseplan Flexible Fleet. (Foto: Leaseplan)

Voorheen was deze divisie van Leaseplan gevestigd in het naastgelegen pand van occasionplatform Carnext. Dat maakt Leaseplan bekend.

De verhuizing is noodzakelijk, omdat de divisies van de leasemaatschappij hun activiteiten uitbreiden. Sander Pleij, managing director van Leaseplan Nederland stelt dat het bedrijf met dit gebouw een standaard neerzet voor toekomstige ontwikkelingen in Nederland. “Het gebouw is zo goed als energieneutraal en zit vol duurzame details, tot aan de biologisch afbreekbare was voor de wasstraat aan toe. Daarnaast biedt het voldoende ruimte om door te groeien als aanbieder van flexibele, duurzame mobiliteitsoplossingen.”