Autobinck lanceert telematica-bedrijf Moove

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Foto: Moove

Dat meldt de Autobinck Group.

Managing director Henk Kooijman stelt dat er binnen de Autobinck Group al werd gewerkt met telematica, maar dat het nog geen eigen label had. Alle auto’s van Business Lease, de leasemaatschappij van Autobinck, worden standaard met Moove-telematica uitgerust. “Maar we zijn ook met andere leasemaatschappijen, verzekeraars en fleetowners in gesprek”, aldus Kooijman. “We draaien bijvoorbeeld met Pepsico een groot safety-programma voor hun medewerkers. Daar gebruiken we onze telematica voor en dat programma gaan we verder uitrollen.”

In het vierde kwartaal van dit jaar is het de verwachting dat er 10 duizend voertuigen, verspreid over de acht Europese landen waar Autobinck actief is, verbonden zijn met de telematica van Moove.

Lees meer op Automotive Management.

Autobinck lanceert telematica-bedrijf Moove | Fleet&Mobility

Autobinck lanceert telematica-bedrijf Moove

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Foto: Moove

Dat meldt de Autobinck Group.

Managing director Henk Kooijman stelt dat er binnen de Autobinck Group al werd gewerkt met telematica, maar dat het nog geen eigen label had. Alle auto’s van Business Lease, de leasemaatschappij van Autobinck, worden standaard met Moove-telematica uitgerust. “Maar we zijn ook met andere leasemaatschappijen, verzekeraars en fleetowners in gesprek”, aldus Kooijman. “We draaien bijvoorbeeld met Pepsico een groot safety-programma voor hun medewerkers. Daar gebruiken we onze telematica voor en dat programma gaan we verder uitrollen.”

In het vierde kwartaal van dit jaar is het de verwachting dat er 10 duizend voertuigen, verspreid over de acht Europese landen waar Autobinck actief is, verbonden zijn met de telematica van Moove.

Lees meer op Automotive Management.