EY voegt 75 Cupra’s toe aan zijn leasevloot

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
De totale bestelling bestond uit 75 Cupra's (Foto: LinkedIn Cupra)

Op de Leusdense Pon-campus kwamen 75 nieuwe medewerkers van accountantsfirma EY hun eerste leaseauto ophalen, een Cupra Born. Voor de mega-aflevering had Cupra Nederland een speciaal event georganiseerd.

EY heeft ook naar andere auto’s gekeken, waaronder de Peugeot 208e. “De keuze voor elektrische auto’s is zeer bewust gemaakt. Onze doelstelling is om per 2026 een geheel elektrisch wagenpark te hebben,” aldus Toby Ellson, woordvoerder voor EY Nederland. De gehele vloot bestaat op dit moment uit ongeveer 2.700 leaseauto’s.

EY werkt met drie leasemaatschappijen: J&T Autolease (van Mossel), Alphabet en Terberg Business Mobility. Terberg is recent overgenomen door het Franse Arval.

EY voegt 75 Cupra’s toe aan zijn leasevloot | Fleet&Mobility

EY voegt 75 Cupra’s toe aan zijn leasevloot

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
De totale bestelling bestond uit 75 Cupra's (Foto: LinkedIn Cupra)

Op de Leusdense Pon-campus kwamen 75 nieuwe medewerkers van accountantsfirma EY hun eerste leaseauto ophalen, een Cupra Born. Voor de mega-aflevering had Cupra Nederland een speciaal event georganiseerd.

EY heeft ook naar andere auto’s gekeken, waaronder de Peugeot 208e. “De keuze voor elektrische auto’s is zeer bewust gemaakt. Onze doelstelling is om per 2026 een geheel elektrisch wagenpark te hebben,” aldus Toby Ellson, woordvoerder voor EY Nederland. De gehele vloot bestaat op dit moment uit ongeveer 2.700 leaseauto’s.

EY werkt met drie leasemaatschappijen: J&T Autolease (van Mossel), Alphabet en Terberg Business Mobility. Terberg is recent overgenomen door het Franse Arval.