Mobilize (Renault Group) komt met mini-bestelwagentje

Mobilize • Mobilize, de mobiliteitsdochter van de Renault Group, komt met de Bento, een elektrisch mini-bestelwagentje voor bezorgdiensten of ambachtslieden in stadsverkeer. De Bento wordt voor de helft gemaakt van gerecyclede materialen, heeft een bereik van 140 kilometer en haalt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Dit meldt Mobilize.
Redactie Redactie
• Laatste update:

Het voertuigje heeft een laadruimte van 1 kubieke meter en een laadvermogen van 80 kilo. De berijdersdeuren gaan verticaal open waardoor de berijder altijd aan de straatkant of tussen andere voertuigen uit kan stappen. Dat ontwerp zorgt bovendien voor een betere veiligheid voor voetgangers, fietsers en andere weggebruikers, meldt Mobilize.

De Bento beschikt over een eigen vaste laadkabel, die geschikt is voor openbare laadpunten. Het voertuig is ook uitgerust met een airbag, wat volgens het bedrijf niet vaak voorkomt bij quadbikes. Ook is de Bento connected, bijvoorbeeld met het beheerplatform van de vlootmanager.

Mobilize (Renault Group) komt met mini-bestelwagentje | Fleet&Mobility

Mobilize (Renault Group) komt met mini-bestelwagentje

Mobilize • Mobilize, de mobiliteitsdochter van de Renault Group, komt met de Bento, een elektrisch mini-bestelwagentje voor bezorgdiensten of ambachtslieden in stadsverkeer. De Bento wordt voor de helft gemaakt van gerecyclede materialen, heeft een bereik van 140 kilometer en haalt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Dit meldt Mobilize.
Redactie Redactie
• Laatste update:

Het voertuigje heeft een laadruimte van 1 kubieke meter en een laadvermogen van 80 kilo. De berijdersdeuren gaan verticaal open waardoor de berijder altijd aan de straatkant of tussen andere voertuigen uit kan stappen. Dat ontwerp zorgt bovendien voor een betere veiligheid voor voetgangers, fietsers en andere weggebruikers, meldt Mobilize.

De Bento beschikt over een eigen vaste laadkabel, die geschikt is voor openbare laadpunten. Het voertuig is ook uitgerust met een airbag, wat volgens het bedrijf niet vaak voorkomt bij quadbikes. Ook is de Bento connected, bijvoorbeeld met het beheerplatform van de vlootmanager.