EVBox biedt laadoplossing in zakelijke omgeving

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: EVBox)

Naarmate elektrische auto’s populairder worden, wordt het laden op bestemmingen – openbaar en semi-openbaar laden zoals op kantoor, bij supermarkten en hotels – een essentieel onderdeel van de toekomstige infrastructuur voor elektrische mobiliteit. Volgens onderzoek van EVBox willen veel EV-rijders meer laadpunten op bestemmingslocaties en de overgrote meerderheid (82 procent) vindt dat bedrijven EV-laden moeten aanbieden aan hun klanten.

Met EVBox Liviqo kunnen bedrijven klein beginnen en hun EV-laadaanbod uitbreiden naarmate de vraag groeit. Uitgerust met cluster load balancing, stelt EVBox Liviqo bedrijven in staat om tot 100 laadstations toe te voegen in één cluster en faciliteert energiegebruik en distributie op een efficiënte manier, aldus het bedrijf in de verklaring.

EVBox biedt laadoplossing in zakelijke omgeving | Fleet&Mobility

EVBox biedt laadoplossing in zakelijke omgeving

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: EVBox)

Naarmate elektrische auto’s populairder worden, wordt het laden op bestemmingen – openbaar en semi-openbaar laden zoals op kantoor, bij supermarkten en hotels – een essentieel onderdeel van de toekomstige infrastructuur voor elektrische mobiliteit. Volgens onderzoek van EVBox willen veel EV-rijders meer laadpunten op bestemmingslocaties en de overgrote meerderheid (82 procent) vindt dat bedrijven EV-laden moeten aanbieden aan hun klanten.

Met EVBox Liviqo kunnen bedrijven klein beginnen en hun EV-laadaanbod uitbreiden naarmate de vraag groeit. Uitgerust met cluster load balancing, stelt EVBox Liviqo bedrijven in staat om tot 100 laadstations toe te voegen in één cluster en faciliteert energiegebruik en distributie op een efficiënte manier, aldus het bedrijf in de verklaring.