Powergo plaatst laadpalen voor Basic-Fit in Nederland en België

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het gaat hierbij om ongeveer 450 mogelijke locaties, verspreid over Nederland en België. (Foto: Powergo)

Powergo gaat normale en snelle laders plaatsen, waar bestuurders van elektrische auto’s kunnen opladen met 100 procent groene energie. In Nederland is Powergo gestart met de realisatie van laadpunten bij Basic-Fit Toolenburg in Hoofddorp, waar verschillende snelladers worden geplaatst. Hier wacht Powergo op een verzwaring van de netaansluiting, voordat het laadplein in gebruik kan worden genomen.

Slimme mix van laadpalen

“Dankzij een slimme mix van verschillende soorten laadpalen, kan een klant na het sportschoolbezoek weer met een volle accu vertrekken”, vertelt Ivo van Dam, chief technology officer van Powergo. “We verwachten een snelle uitrol, en denken dit jaar nog zeker 25 locaties te voorzien van laders.’’

Powergo plaatst laadpalen voor Basic-Fit in Nederland en België | Fleet&Mobility

Powergo plaatst laadpalen voor Basic-Fit in Nederland en België

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Het gaat hierbij om ongeveer 450 mogelijke locaties, verspreid over Nederland en België. (Foto: Powergo)

Powergo gaat normale en snelle laders plaatsen, waar bestuurders van elektrische auto’s kunnen opladen met 100 procent groene energie. In Nederland is Powergo gestart met de realisatie van laadpunten bij Basic-Fit Toolenburg in Hoofddorp, waar verschillende snelladers worden geplaatst. Hier wacht Powergo op een verzwaring van de netaansluiting, voordat het laadplein in gebruik kan worden genomen.

Slimme mix van laadpalen

“Dankzij een slimme mix van verschillende soorten laadpalen, kan een klant na het sportschoolbezoek weer met een volle accu vertrekken”, vertelt Ivo van Dam, chief technology officer van Powergo. “We verwachten een snelle uitrol, en denken dit jaar nog zeker 25 locaties te voorzien van laders.’’