Leasing en verhuur

Revolt en Mistergreen gaan samen wagenparken elektrificeren

Caroline Asselbers-van Dijl, ceo Mistergreen en Jeroen van de Ven, co-founder Revolt (Foto: Mistergreen en Revolt)

Revolt en Mistergreen werken samen om volledig elektrische wagenparken te realiseren bij bedrijven. Via het partnerschap levert Revolt zakelijke laadoplossingen bij de leasecontracten van Mistergreen. De bedrijven maken de samenwerking bekend in een persbericht.

‘Deze totaaloplossing verlaagt de drempel voor ondernemers om over te stappen naar duurzame mobiliteit’, aldus het bericht. 

Ondernemers ontzorgen

De samenwerking tussen Revolt en Mistergreen is in het leven geroepen om ondernemers volledig te ontzorgen in hun transitie naar een elektrisch wagenpark. Tegen 2025 willen de partijen 500 Nederlandse bedrijfswagenparken volledig elektrificeren. Om dit mogelijk te maken kunnen klanten van Mistergreen direct terecht bij Revolt voor een passende laadoplossing. Revolt neemt de installatie, het onderhoud en de service van de laadoplossingen voor bedrijven uit handen.

“We merken dat veel van onze klanten een duurzame stap willen zetten”, verklaart Caroline Asselbergs-van Dijl, ceo bij Mistergreen. “Hier hoort, naast een elektrische auto, ook een duurzame laadoplossing bij. Met Revolt hebben we een partner gevonden die onze klanten daarbij perfect ondersteunt, zowel vanwege hun servicemodel als hun groene missie.”

Revolt en Mistergreen gaan samen wagenparken elektrificeren | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Revolt en Mistergreen gaan samen wagenparken elektrificeren

Caroline Asselbers-van Dijl, ceo Mistergreen en Jeroen van de Ven, co-founder Revolt (Foto: Mistergreen en Revolt)

Revolt en Mistergreen werken samen om volledig elektrische wagenparken te realiseren bij bedrijven. Via het partnerschap levert Revolt zakelijke laadoplossingen bij de leasecontracten van Mistergreen. De bedrijven maken de samenwerking bekend in een persbericht.

‘Deze totaaloplossing verlaagt de drempel voor ondernemers om over te stappen naar duurzame mobiliteit’, aldus het bericht. 

Ondernemers ontzorgen

De samenwerking tussen Revolt en Mistergreen is in het leven geroepen om ondernemers volledig te ontzorgen in hun transitie naar een elektrisch wagenpark. Tegen 2025 willen de partijen 500 Nederlandse bedrijfswagenparken volledig elektrificeren. Om dit mogelijk te maken kunnen klanten van Mistergreen direct terecht bij Revolt voor een passende laadoplossing. Revolt neemt de installatie, het onderhoud en de service van de laadoplossingen voor bedrijven uit handen.

“We merken dat veel van onze klanten een duurzame stap willen zetten”, verklaart Caroline Asselbergs-van Dijl, ceo bij Mistergreen. “Hier hoort, naast een elektrische auto, ook een duurzame laadoplossing bij. Met Revolt hebben we een partner gevonden die onze klanten daarbij perfect ondersteunt, zowel vanwege hun servicemodel als hun groene missie.”