Fleet Profile wordt Smart Profile

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Fleet Profile wordt Smart Profile. (Foto: Fleet Profile)

De naamswijziging sluit aan bij de ontwikkeling die beide organisaties hebben doorgemaakt: van partner voor direct marketing naar leverancier van geïntegreerde market intelligence-oplossingen voor de B2B-markt. De naam Smart Profile past niet alleen beter bij hetgeen de organisatie doet, maar sluit ook aan bij de ambitie “om de activiteiten uit te breiden naar andere marktsegmenten naast de ICT en Fleet & Mobility, waar het zich tot op heden op heeft gefocust”, aldus oprichter en directeur Michiel Alkemade in een persbericht.

Meer lezen over ICT

Fleet Profile wordt Smart Profile | Fleet&Mobility

Fleet Profile wordt Smart Profile

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Fleet Profile wordt Smart Profile. (Foto: Fleet Profile)

De naamswijziging sluit aan bij de ontwikkeling die beide organisaties hebben doorgemaakt: van partner voor direct marketing naar leverancier van geïntegreerde market intelligence-oplossingen voor de B2B-markt. De naam Smart Profile past niet alleen beter bij hetgeen de organisatie doet, maar sluit ook aan bij de ambitie “om de activiteiten uit te breiden naar andere marktsegmenten naast de ICT en Fleet & Mobility, waar het zich tot op heden op heeft gefocust”, aldus oprichter en directeur Michiel Alkemade in een persbericht.

Meer lezen over ICT