Volkswagen start energiebedrijf Elli

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: VW/Elli

Volkswagen Group start energiebedrijf Elli. Het bedrijf gaat producten en diensten aanbieden die verband houden met duurzame mobiliteit. Elli ontwikkelt en bouwt onder meer laadoplossingen, zoals wallboxes voor thuisladen en laadpalen op locatie. Het bedrijf gaat ook duurzame energie aanbieden, meldt VW. De diensten van Elli worden pas uitgerold als in 2020 de Volkswagen ID op de markt komt, het eerste EV binnen het concern die gebouwd is op een speciaal daarvoor ontwikkeld platform.

Lees verder op Automotive Management.

Volkswagen start energiebedrijf Elli | Fleet&Mobility

Volkswagen start energiebedrijf Elli

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: VW/Elli

Volkswagen Group start energiebedrijf Elli. Het bedrijf gaat producten en diensten aanbieden die verband houden met duurzame mobiliteit. Elli ontwikkelt en bouwt onder meer laadoplossingen, zoals wallboxes voor thuisladen en laadpalen op locatie. Het bedrijf gaat ook duurzame energie aanbieden, meldt VW. De diensten van Elli worden pas uitgerold als in 2020 de Volkswagen ID op de markt komt, het eerste EV binnen het concern die gebouwd is op een speciaal daarvoor ontwikkeld platform.

Lees verder op Automotive Management.