Infrastructuur

Volkswagen start energiebedrijf Elli

Foto: VW/Elli

Volkswagen wil zich nadrukkelijk profileren op het terrein van elektrische mobiliteit. Daarom lanceert het Elli voor laadoplossingen en duurzame elektriciteit.

Volkswagen Group start energiebedrijf Elli. Het bedrijf gaat producten en diensten aanbieden die verband houden met duurzame mobiliteit. Elli ontwikkelt en bouwt onder meer laadoplossingen, zoals wallboxes voor thuisladen en laadpalen op locatie. Het bedrijf gaat ook duurzame energie aanbieden, meldt VW. De diensten van Elli worden pas uitgerold als in 2020 de Volkswagen ID op de markt komt, het eerste EV binnen het concern die gebouwd is op een speciaal daarvoor ontwikkeld platform.

Lees verder op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Volkswagen start energiebedrijf Elli | Fleet&Mobility
Infrastructuur

Volkswagen start energiebedrijf Elli

Foto: VW/Elli

Volkswagen wil zich nadrukkelijk profileren op het terrein van elektrische mobiliteit. Daarom lanceert het Elli voor laadoplossingen en duurzame elektriciteit.

Volkswagen Group start energiebedrijf Elli. Het bedrijf gaat producten en diensten aanbieden die verband houden met duurzame mobiliteit. Elli ontwikkelt en bouwt onder meer laadoplossingen, zoals wallboxes voor thuisladen en laadpalen op locatie. Het bedrijf gaat ook duurzame energie aanbieden, meldt VW. De diensten van Elli worden pas uitgerold als in 2020 de Volkswagen ID op de markt komt, het eerste EV binnen het concern die gebouwd is op een speciaal daarvoor ontwikkeld platform.

Lees verder op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten