Aantal autodeelpunten Share2use is uitgebreid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt algemeen directeur Cees Klaassen.

In Utrecht, Bergen op Zoom, Vaassen, Nijkerk, Noordwijk en Sittard is het concept nu actief bij een locatie van Visser Automotive en een aantal vestigingen van  ABS Autoherstel. Het is straks de bedoeling dat de auto’s onder verschillende deelpunten ook uitgeleend kunnen worden.

Het goederenplatform is na een testperiode in januari live gegaan. Via het platform kunnen mensen op termijn al hun bezittingen delen met mensen die ze zelf selecteren. Share2use is van start gegaan met een autodeelnetwerk.

Warme kring
Klaassen legt uit dat er op twee manieren gedeeld kan worden. “Je kunt zelf een auto aanmelden om te delen met een groepje. In de warme kring”, noemt hij het. “Dat kan een familie zijn, je buren of een vriendengroep. We koppelen automotive bedrijven aan ons concept, zodat ook het onderhoud en de service uit handen wordt genomen. Bij een deelauto voelt vaak niemand zich daar verantwoordelijk voor. Visser Automotive en een aantal ABS-vestigingen (Klaassen was directeur van de schadeherstelketen, red) zijn de eerste partners, we gaan ook met dealers en andere automotive-bedrijven aan de slag.”

De onzekerheid van de beschikbaarheid van de auto is nog vaak een drempel, vertelt Klaassen. “Daarom hebben de bedrijven waar wij mee werken ook extra capaciteit staan. Als de auto uitgeleend is, kan van die flexibele pool gebruik worden gemaakt.”

Maar, en dat is de tweede manier waarop gedeeld kan worden: je kunt ook de auto’s van een van de zes bedrijven boeken als deelauto. “Die extra capaciteit is beschikbaar als deelauto voor mensen die niet bij een deelgroepje horen.”

Onlangs ondertekende Share2use ook de Green Deal Autodelen

Aantal autodeelpunten Share2use is uitgebreid | Fleet&Mobility

Aantal autodeelpunten Share2use is uitgebreid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt algemeen directeur Cees Klaassen.

In Utrecht, Bergen op Zoom, Vaassen, Nijkerk, Noordwijk en Sittard is het concept nu actief bij een locatie van Visser Automotive en een aantal vestigingen van  ABS Autoherstel. Het is straks de bedoeling dat de auto’s onder verschillende deelpunten ook uitgeleend kunnen worden.

Het goederenplatform is na een testperiode in januari live gegaan. Via het platform kunnen mensen op termijn al hun bezittingen delen met mensen die ze zelf selecteren. Share2use is van start gegaan met een autodeelnetwerk.

Warme kring
Klaassen legt uit dat er op twee manieren gedeeld kan worden. “Je kunt zelf een auto aanmelden om te delen met een groepje. In de warme kring”, noemt hij het. “Dat kan een familie zijn, je buren of een vriendengroep. We koppelen automotive bedrijven aan ons concept, zodat ook het onderhoud en de service uit handen wordt genomen. Bij een deelauto voelt vaak niemand zich daar verantwoordelijk voor. Visser Automotive en een aantal ABS-vestigingen (Klaassen was directeur van de schadeherstelketen, red) zijn de eerste partners, we gaan ook met dealers en andere automotive-bedrijven aan de slag.”

De onzekerheid van de beschikbaarheid van de auto is nog vaak een drempel, vertelt Klaassen. “Daarom hebben de bedrijven waar wij mee werken ook extra capaciteit staan. Als de auto uitgeleend is, kan van die flexibele pool gebruik worden gemaakt.”

Maar, en dat is de tweede manier waarop gedeeld kan worden: je kunt ook de auto’s van een van de zes bedrijven boeken als deelauto. “Die extra capaciteit is beschikbaar als deelauto voor mensen die niet bij een deelgroepje horen.”

Onlangs ondertekende Share2use ook de Green Deal Autodelen