IBM, Rabobank en Stedin in finale Mobiliteitsmanager van het Jaar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
In 2017 werden de finalisten tijdens de uitreiking ondervraagd door Wilfred Genee. (Foto: Marcel Cazemier)

De award is bedoeld om organisaties uit te dagen tot slimmere en duurzamere oplossingen voor mobiliteit te komen. Vorig jaar won Arjen Juurlink van Friesland Campina de prijs. Saillant aan deze editie is dat een van de juryleden ook bij Rabobank werkt. “Sandra (Van Soest, red) beoordeelt alleen de andere twee kandidaten. We werken met een verdeelsleutel, dus dat heeft geen invloed op de uiteindelijke stemverhouding”, aldus Stijn van den Broek. “Het is lastig, maar vanwege het aantal positieve reacties op deze inzending vonden we niet dat we Rabobank konden uitsluiten. We willen immers de beste kandidaten op het podium.”

In de komende maand worden drie finalisten aan de tand gevoelt door de vakjury. Zij krijgen dan de kans om hun inzending te onderbouwen. De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Lees hier meer over Fleet Mobility Live.

IBM, Rabobank en Stedin in finale Mobiliteitsmanager van het Jaar | Fleet&Mobility

IBM, Rabobank en Stedin in finale Mobiliteitsmanager van het Jaar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
In 2017 werden de finalisten tijdens de uitreiking ondervraagd door Wilfred Genee. (Foto: Marcel Cazemier)

De award is bedoeld om organisaties uit te dagen tot slimmere en duurzamere oplossingen voor mobiliteit te komen. Vorig jaar won Arjen Juurlink van Friesland Campina de prijs. Saillant aan deze editie is dat een van de juryleden ook bij Rabobank werkt. “Sandra (Van Soest, red) beoordeelt alleen de andere twee kandidaten. We werken met een verdeelsleutel, dus dat heeft geen invloed op de uiteindelijke stemverhouding”, aldus Stijn van den Broek. “Het is lastig, maar vanwege het aantal positieve reacties op deze inzending vonden we niet dat we Rabobank konden uitsluiten. We willen immers de beste kandidaten op het podium.”

In de komende maand worden drie finalisten aan de tand gevoelt door de vakjury. Zij krijgen dan de kans om hun inzending te onderbouwen. De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Lees hier meer over Fleet Mobility Live.