Aandeelhouders Tomtom akkoord met verkoop telematica-tak

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Tomtom gaat zich volledig toeleggen op locatietechnologie. (Foto: Tomtom)

Tomtom gaat zich volledig toeleggen op de locatietechnologie. “We blijven investeren in innovatieve kaart- en naviatiesystemen, mede gericht op zelfrijdende auto’s”, stelde Tomtom-ceo Harold Goddijn bij het bekendmaken van de definitieve verkoop.

Aandeelhouders Tomtom akkoord met verkoop telematica-tak | Fleet&Mobility

Aandeelhouders Tomtom akkoord met verkoop telematica-tak

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Tomtom gaat zich volledig toeleggen op locatietechnologie. (Foto: Tomtom)

Tomtom gaat zich volledig toeleggen op de locatietechnologie. “We blijven investeren in innovatieve kaart- en naviatiesystemen, mede gericht op zelfrijdende auto’s”, stelde Tomtom-ceo Harold Goddijn bij het bekendmaken van de definitieve verkoop.