Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Fastned bouwt tien nieuwe laadstations in België

Fastned gaat tien nieuwe laadlocaties openen in België. (Foto: Fastned)

Het Europese snellaadbedrijf Fastned gaat tien nieuwe laadlocaties openen langs de Vlaamse snelwegen.

De laadpalen komen op de op- en afritten bij belangrijke snelwegen, met name in de buurt van Brussel, Antwerpen en Gent. Voor de aanleg van deze laadlocaties ontvangt Fastned een subsidie van 600 duizend euro van de Vlaamse overheid, die tegen 2025 35 duizend laadpalen hoopt te realiseren.

Fastned denkt met deze snellaadstations honderden elektrische voertuigen per dag te kunnen bedienen met opladen met een laadsnelheid tot 300kW. Behalve in België is Fastned ook actief in Duitsland. Eerder deze maand kondigde Fastned ook al aan vijf snellaadstations te bouwen in West-Vlaanderen.

Fastned bouwt tien nieuwe laadstations in België | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Fastned bouwt tien nieuwe laadstations in België

Fastned gaat tien nieuwe laadlocaties openen in België. (Foto: Fastned)

Het Europese snellaadbedrijf Fastned gaat tien nieuwe laadlocaties openen langs de Vlaamse snelwegen.

De laadpalen komen op de op- en afritten bij belangrijke snelwegen, met name in de buurt van Brussel, Antwerpen en Gent. Voor de aanleg van deze laadlocaties ontvangt Fastned een subsidie van 600 duizend euro van de Vlaamse overheid, die tegen 2025 35 duizend laadpalen hoopt te realiseren.

Fastned denkt met deze snellaadstations honderden elektrische voertuigen per dag te kunnen bedienen met opladen met een laadsnelheid tot 300kW. Behalve in België is Fastned ook actief in Duitsland. Eerder deze maand kondigde Fastned ook al aan vijf snellaadstations te bouwen in West-Vlaanderen.