TVM Belgium digitaliseert schadeafhandeling via Fixico

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Frank Van Nueten, directeur TVM Belgium, werkt samen met Fixico. (Foto: Fixico)

TVM Belgium is naar eigen zeggen marktleider in het verzekeren van voertuigen voor transport en logistieke bedrijven. Vanaf 1 februari gaat de klanten van TVM in België gebruik maken van het platform van Fixico, aldus het persbericht. Bij TVM Belgium zijn meer dan 81 duizend voertuigen verzekerd in België en Luxemburg.  “Bij TVM zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om de dienstverlening te verbeteren”, zegt Frank van Nueten, algemeen directeur TVM Belgium.

Het Nederlandse Fixico is met zijn digitale platform actief door heel Europa en beschikt over een netwerk van zo’n 2.500 duizend herstelbedrijven. Via zijn platform brengt Fixico berijders, bedrijven en schadeherstellers met elkaar in contact. Sinds vorig jaar brengt deelplatform Share Now ook zijn schadeafhandeling onder bij het platform.

TVM Belgium digitaliseert schadeafhandeling via Fixico | Fleet&Mobility

TVM Belgium digitaliseert schadeafhandeling via Fixico

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Frank Van Nueten, directeur TVM Belgium, werkt samen met Fixico. (Foto: Fixico)

TVM Belgium is naar eigen zeggen marktleider in het verzekeren van voertuigen voor transport en logistieke bedrijven. Vanaf 1 februari gaat de klanten van TVM in België gebruik maken van het platform van Fixico, aldus het persbericht. Bij TVM Belgium zijn meer dan 81 duizend voertuigen verzekerd in België en Luxemburg.  “Bij TVM zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om de dienstverlening te verbeteren”, zegt Frank van Nueten, algemeen directeur TVM Belgium.

Het Nederlandse Fixico is met zijn digitale platform actief door heel Europa en beschikt over een netwerk van zo’n 2.500 duizend herstelbedrijven. Via zijn platform brengt Fixico berijders, bedrijven en schadeherstellers met elkaar in contact. Sinds vorig jaar brengt deelplatform Share Now ook zijn schadeafhandeling onder bij het platform.