Softwareleverancier Fleetmaster integreert schade-app Fixico

Fixico gaat samenwerken met Fleetmaster. (Foto: Fixico)

Schadeherstelplatform Fixico en het Belgische fleetmanagement-softwarebedrijf Fleetmaster gaan een samenwerking aan. Dat kondigt Fixico aan in een persbericht.

Het partnership omvat een integratie van het digitale schadeplatform van Fixico en de software van Fleetmaster. Dit maakt het mogelijk om via de Fleetmaster-software ook schades door te geven. De lancering volgt na een succesvolle pilot. “Tot nu toe zijn de resultaten veelbelovend en hebben we al een kostenverlaging en doorlooptijd weten te realiseren”, aldus Derk Roodhuyzen de Vries, ceo en medeoprichter van Fixico.

Het Belgische Fleetmaster ontwikkelt software voor autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen en dealers. Fleetmaster is wereldwijd actief en heeft een hoofdkantoor in Gent en een vestiging in Californië. De samenwerking zal starten in België, Duitsland, Nederland en Luxemburg.

Fixico kwam eerder dit jaar in het nieuws door de introductie van speciale spatschermen om auto’s coronaproof te maken.

Softwareleverancier Fleetmaster integreert schade-app Fixico | Fleet&Mobility

Softwareleverancier Fleetmaster integreert schade-app Fixico

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Fixico gaat samenwerken met Fleetmaster. (Foto: Fixico)

Het partnership omvat een integratie van het digitale schadeplatform van Fixico en de software van Fleetmaster. Dit maakt het mogelijk om via de Fleetmaster-software ook schades door te geven. De lancering volgt na een succesvolle pilot. “Tot nu toe zijn de resultaten veelbelovend en hebben we al een kostenverlaging en doorlooptijd weten te realiseren”, aldus Derk Roodhuyzen de Vries, ceo en medeoprichter van Fixico.

Het Belgische Fleetmaster ontwikkelt software voor autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen en dealers. Fleetmaster is wereldwijd actief en heeft een hoofdkantoor in Gent en een vestiging in Californië. De samenwerking zal starten in België, Duitsland, Nederland en Luxemburg.

Fixico kwam eerder dit jaar in het nieuws door de introductie van speciale spatschermen om auto’s coronaproof te maken.